"TOLONG CIK SNOW CLEARKAN STOCK"
Sale harga menjunam datang lagi!
Kali ni nak clearkan stock Perla Coffee Exclusive untuk packaging yang ni.

Memandangkan Perla Coffee Exclusive packaging yg skrg ni dah ada org buat fake. Jd HQ dan stockist-stockist sebulat suara untuk buat clearance stock packaging ni untuk bg laluan pada packaging yg baru.

Nak mengelakkan uolls terbeli yg fake!! HQ sanggup tukarkan packaging. Taknak korang jd mangsa brg fake.

Stock untuk clearance stock ni tak banyak ye.
grab SEKARANG sebelum Rogiiii!!
Beli buat stock terus sbb harga mcm ni takkan muncul lg lps packaging baru keluar 🔥🔥🔥 boleh terus ws cik snow utk pembelian hokayy!!
.
Produk: Perla Coffee Exclusive
Kod: PCE
Harga: RM 60 (harga biasa)
Postage: RM 8(SM), RM 13(SS)
Kandungan: 700 gram
Tahan: 2-3 minggu

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
#perlacoffeeadvance

66

0