TURUN 13.5KG dengan COCO-S dan dapat shaping badan & muka dalam masa yang sama. 😍 Nak ke tak nakkk??πŸ₯³
.
This is fresh testimony! Buat yang dah nak putus asa nak dapatkan berat badan yang ideal & sihat, gara2 dah cuba mcm2 cara tapi tak berjaya, don’t worry coco s kan ada!😍 Semoga terinspirasi & jangan putus asa!πŸ’ͺ🏻
.
Jangan risau sebab Syra akan bantu korang untuk lose weight bersama #COCOS , #BELLASHAKE & #BELLASQUEEZ 😘 Just drop your number atau klik link di bio okay!
.
TAK SURUH PERCAYA. NAK PERCAYA, KENA CUBAπŸ’œ
.
Slim Now OR Cry Later??
Jom whatsapp Syra sekarang! 😘
πŸ“²013 3679541
.
πŸ“¦ Postage SETIAP HARI kecuali cuti umum.
πŸš— COD Starling Mall Damansara, Kuala Selangor, Ijok, Bestari Jaya.
.
.
#bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7 #nakkurus #jomdetox

7

0