"TOLONG SAYA CLEAR KAN STOK"

Sale harga menjunam datang lagi!

Kali ni nak clear kan stok perla coffee exclusive untuk packaging yang ni.

Memandangkan perla coffee exclusive packaging yg skrg ni dah ada org buat fake dan jual pada harga sangat murah!

Jadi HQ dan stokis2 sebulat suara untuk clearance kan stok packaging ni untuk bg laluan pada packaging yg baru.

Nak mengelakkan kekakak terbeli yg fake. HQ sanggup tukarkan packaging. Taknak kekakak jd mangsa brg fake.

Stok untuk clearance kan stok ni tak banyak.
grab skrg sebelum Rogiiii!! Beli buat stok terus sbb harga mcm ni takkan muncul lg lps packaging baru keluar 🔥🔥🔥 #perlacoffeeexclusive #perlaagentshahalam #perlacoffee #perlabyirich #perlacoffeeadvance
#perlachocolateadvance

Shah Alam, Malaysia

0

1

  • @wawacosmetics.viral 10 August, 2019

    Semoga dimurahkan rezeki 🤩