Yang sebelah kanan tu anak no.3 saya, Nadya Farhani, waktu dia umur 2 tahun++ Orang cakap Nadya ni bila dah besar muka macam Kajol, tu yang saya buat gambar sebelah-sebelah macam ni πŸ˜‚

Anyway, nak habaq mai.
Saya ni susah pregnant sebab berat 100kg kan.
So saya join la program online coaching ni.
Alhamdulillah masa saya turun 30kg tu, saya pelik nape saya tak turun-turun dah lepas tu.

Saya memang tak period regular sebab saya bf anak no.2, so saya tak expect nak pregnant. Lagipun saya memang susah nak pregnant.

Saje je gatai nak check.
Tup tup double line 😍
MashaAllah Tabarakallah Alhamdulillah happynya saya masa tu!
Turun 30kg je terus pregnant 🀰🏻 Walaupun saya belum ideal weight lagi masa tu.

Yang bestnya, saya continue je program walaupun pregnant.
Sebab dua pregnancies sebelum ni, memang byk masalah kesihatan. Ada darah tinggi & kencing manis.
Alhamdulillah kali ke3 ni takde 🀲🏻
Berat pun naik tak sampai 10kg.
Saya syukur sangat β™₯️
.
So kalau ada mommies yang pregnant nak join program ni, boleh je sebab program saya Fokus pada pemakanan sihat & pregnant mommies la yang perlu sangat makan sihat!
.
.
Intake September dah dibuka ‼️
Klik link di bio ig untuk daftar πŸ‘†πŸ»
.
Coach Fatihah Yasin +6019-5755972
8 years’ experience in weight management coaching.
Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38
.
#theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #jk1m #onlinecoaching #singapore #plussize #jubahbesar #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #idealweight #makan #kurus #dietkalori #gym #biggestloser #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #ketodiet #intermittentfasting #zumba

Kuala Lumpur, Malaysia

754

14

  • @successful_ben5 10 August, 2019

    My success in binary option trade is as a result of the great experience and skills of a trader, @mikefxtrade whom I have been trading with for a while now and my success has been tremendous all my time with his help,I have not noticed any suspicious activity. I invested with $250 and made $2500 in return for just four working days. I made my first withdrawal my self, I didn’t pay for any other thing, avoid being scammed

  • @kurusmudahseminggu 10 August, 2019

    Menarik post ni❀

  • @area.nutrisianak 10 August, 2019

    πŸ„³πŸ…„πŸ„»πŸ…„Β πŸ…‚πŸ„΄πŸ…πŸ„ΈπŸ„½πŸ„ΆΒ πŸ„±πŸ„°πŸ„½πŸ„ΆπŸ„΄πŸ…ƒΒ πŸ„³πŸ„ΈπŸ…‚πŸ„΄πŸ„±πŸ…„πŸ…ƒΒ πŸ„ΊπŸ„΄πŸ…πŸ„°πŸ„½πŸ„ΆπŸ„ΊπŸ„°Β πŸ„ΈπŸ„³πŸ…„πŸ„Ώ:(Β πŸ…ƒπŸ„ΏΒ πŸ„±πŸ„΄πŸ…πŸ„ΊπŸ„°πŸ…ƒΒ πŸ„ΌπŸ„ΈπŸ„½πŸ…„πŸ„ΌΒ πŸ…‚πŸ…„πŸ„ΏπŸ„»πŸ„΄πŸ„ΌπŸ„΄πŸ„½Β πŸ„ΌπŸ„°πŸ„ΊπŸ„°πŸ„½πŸ„°πŸ„½Β πŸ„³πŸ„°πŸ…πŸ„Έ @proteinherbal.daiiΒ πŸ„°πŸ„ΊπŸ„·πŸ„ΈπŸ…πŸ„½πŸ…ˆπŸ„°Β πŸ„ΆπŸ„°πŸ„ΏπŸ„΄πŸ…πŸ„½πŸ„°πŸ„·Β πŸ„³πŸ„ΈπŸ„±πŸ…„πŸ„»πŸ„»πŸ…ˆΒ πŸ„»πŸ„°πŸ„ΆπŸ„Έ,Β πŸ…ƒπŸ„·πŸ„°πŸ„½πŸ„ΊπŸ…‚!!

  • @salwa4121 10 August, 2019

    Tgh pregnant boleh join ea? Camne nk join yer?

  • @helenaukol 10 August, 2019

    DM

  • @hamisah_1974 10 August, 2019

    Comel nya.. 😍😍😍

  • @dinie_aida 10 August, 2019

    ❀️❀️

  • @lindaaaaa25 10 August, 2019

    sis sy nk join

  • @cerinnahasman 10 August, 2019

    Sis i nk join

  • @mieyxa_signature 10 August, 2019

    So sweet..

  • @emilyzhedra 10 August, 2019

    Ank mcm mix comel2 😍