Bersyukur dengan berat Syra sekarang! Tak dapat bayang kalau Syra usung badan 4 bulan yang lepas ke sana sini. 😭 Mau sakit kaki selalu sebab kaki terpaksa tampung bawak owner dia yang gemuk ni kesana sini😫. .
.
💃🏻GOODBYE DOUBLE CHIN & HELLO DAGU RUNCING!
💃🏻GOODBYE LENGAN SADO & HELLO LENGAN LURUS ALA ALA KPOP(walaupun tetap x sama hahah).
💃🏻GOODBYE PEHE BESAR SAMPAI XMUAT SEMUA SELUAR!
.
Bila badan maintain berat ideal, nak besarkan anak pun tenaga maintain fit dari pagi sampai lah anak terlena malam. Kadang bila anak tido, kita pulak terlebih cergas mengemas rumah sampai pukul 1 pagi😅
.
Susu badan pun masih maintain dapat supply pada anak fully breastfeed sampai anak dah cukup 6 bulan hari ni. 🍼🍼🍼Alhamdulillah thank you Allah!❤️
.
#syradahkuruskorangbilalagi ? 😘 Siapa lagi nak Syra bantu untuk dapatkan berat badan ideal?? Jom whatsapp syra sekarang!😍
.
Slim Now OR Cry Later??
Jom whatsapp Syra sekarang! 😘
📲013 3679541
.
📦 Postage SETIAP HARI kecuali cuti umum.
🚗 COD Starling Mall Damansara, Kuala Selangor, Ijok, Bestari Jaya.
.
.
#bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7 #kualaselangor #nakkurus #jomdetox #detoxmalaysia

36

2

  • @hanim_najib 17 July, 2019

    tulang nak terkeluar dari bahu sis haha.kalah lengan u admire tu 🤣🤣