Apa lagi eh Tips untuk tackle lelaki? Cuba share sikit?? πŸ˜…

Tag your friends yg mana tengah single tu.. 🀣
Btw guys, tips yg betul2 paling power nak tackle lelaki mestilah kena kurus tapi ada shape, ramping, baru lelaki tertarik sebab first impression tu penting.. bila lelaki tengok perempuan hot kurus, haha.. bak kata perpatah.. dari mata turun ke hati. .😘 . .

Lelaki zaman sekarang ni banyak nak jaga hati wifey atau girlfriend je.. sebab diorang malas dengar we all girls MEMBEBEL πŸ”¨πŸ”¨...... Soo kalau nak body kurus letop mcmni @princess.sarraashley boleh la minum Coco-S .
.
#cocoSlimming dari @legacy.sarraashley.official
@legacy.sarraashley.official ni mmg highly recommended sangat2.. you guys kena try Coco S Nie.😜 @ayunieharris @nisa_kay @safwannazri @quween.eva
018 2688533
017 2663078
019 2554666
#bodydreamcocos
#cocoslimming
#kurustanpapantang
#kuruslentik
#legacysarraashley
#successbeyonddreams
#lawakhangit
#lawakhambar
#iglelakivsperempuan
#bellashake
#cocos
#slimming
#atukpesan
#atukpesanchannel
#kurus
#safwanted

746

14