sebelum kita sayang org lain, kita kena sayang diri kita dulu #selflove . kena belajar hargai diri sendiri baru lah org lain tak sesuka hati nak pijak, nak jatuhkan kita. selain diri kita, hanya Allah Maha Mengetahui diri kita yg sebenar.

apa kena mengena dgn PCE ni cik snow? PCE ni boleh membantu korang utk dptkan bentuk tubuh badan yg 'menawan' atau ideal. tapi bukan bermaksud cik snow kecam org yg berbadan besar, yg kurus kering kat luar sana. honestly, cik snow pun kurus je orgnya. tapi tubuh badan yg ideal bermaksud badan yg sihat, yg cergas, dan bertenaga. baru lah kita dpt buat rutin seharian tanpa cepat terasa letih, betul tak?

bila ada tenaga, baru kita semangat nak beribadah, uruskan hal-hal lain jugak. PCE ni asbab je, semua tu (kesihatan, tenaga etc dtgnya dari Allah). cik snow selalu tekankan yg kita kena berusaha, rajin baru lah kita dpt sesuatu. kalau duduk tunggu je, agak-agak nak dpt apa? buang masa je. dah tu tak dpt pape!! 😵

so kalau korang nak badan yg sihat cergas bertenaga at the same time kurangkan kek lapis di perut tu, boleh whatsapp cik snow dptkan PCE hokayy 😝

Produk: Perla Coffee Exclusive
Kod: PCE
Harga: RM 60
Postage: RM 8(SM), RM 13(SS)
Kandungan: 700 gram
Tahan: 2-3 minggu

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
#perlacoffeeadvance

138

0