BELLA SQUEEZE: Air detox yang yummy! Tak perlu tahan tekak telan air teh payau untuk detox. Korang cuma perlu bancuh & minum air detox perisa black currant ni. Sgt menyelerakan hokeyy!
😍 .
.
APE KANDUNGAN BELLA SQUEEZ NI GAISSS?😍
.
🍷BLACKCURRANTS
- Mempunyai banyak sifat antioksidan & anthocyanin serta dapat membantu menguatkan sistem imun.
.
🍷ALOE VERA
- Aloe vera baik untuk kulit yang mempunyai masalah peradangan & bantu memperbaiki kulit menjadi lembut serta membantu mempercepat proses penyembuhan luka. .
.
🍷ACAI BERRY
- Membantu meningkatkan kesihatan jantung serta membantu dalam penurunan berat badan, penjagaan kulit dan pencernaan. Selain itu ia juga dapat membantu mengurangkan alahan dan meningkatkan sistem imun dan tenaga. .
.
🍷CHLORELLA
- Ia adalah sumber yang baik dari beberapa vitamin, mineral dan antioksidan. Membantu mengurangkan racun dari badan dan meningkatkan tahap kolestrol serta gula darah. .
.
🍷LEMON
- Sumber vitamin C dan flavonoid yang baik atau antioksidan yang dianggap meningkatkan kesihatan. Vitamin C boleh membantu memperbaiki kerosakan kulit, mengurangkan kedut, dan memperbaiki tekstur keseluruhan kulit. .
.
🍷VITAMIN C
- Dikenali sebagai asid askorbik untuk pertumbuhan, perkembangan dan pembaikan semua tisu badan. Berfungsi sebagai pembentukan kolagen, penyerapan zat besi, sistem imun, & penyembuhan luka.
.
Slim Now OR Cry Later??
Jom whatsapp Syra sekarang! 😘
📲013 3679541
.
📦 Postage SETIAP HARI kecuali cuti umum.
🚗 COD Starling Mall Damansara, Kuala Selangor, Ijok, Bestari Jaya.
.
.
#bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7 #kualaselangor #nakkurus #jomdetox #detoxmalaysia

2

0