Hi semua. Jangan lupa tau malam ni kita jumpa di Angsana, Johor Bahru untuk Hot Kool Jam. Harini Wany makeup sendiri je menggunakan full cosmetics daripada @aslcosmetic.my 😊.
.
Dan yang ni adalah favourite lip matte Wany, code Honey Love ! Cantik tak colour dia ? Ha korang boleh dapatkan lip matte ni di @aslcosmetic.my @aliffsyukriterlajaklaris @shahidadherbs ! ❀️
.
#aslcosmetics
#aslegacy

23,221

175

  • @mohd.akmalrusya 26 August, 2019

    Cantiknya wany

  • @syahindahrhzt 16 August, 2019

    tudung kak wany beli kat mane ? cantik labuh ❀️ @wanyhasrita

  • @iam.mieyza 5 August, 2019

    Assalammualaikom..
    saya Agent Sah..
    Berminat dengan produk ASL, Cosmetics , boleh hubungi saya..
    COD: SUNGAI PETANI
    POSTAGE: SELURUH MALAYSIA.
    https://wa.me/60195670626
    Terima kasih.. 😊

  • @iam.mieyza 5 August, 2019

    cantik

  • @fatiminazrah 1 August, 2019

    AINRICH TEAM MY OFFICIAL DS 😘😘😘
    Hello Darling ❀️❀️❀️
    Introducing beautiful Umarrich she's my official agent Melaka. Sayang semua boleh dptkan product ASLCOSMETIC from UMARRICH
    Area/COD :
    -Delivery Selandar , Jasin, Ayer Keroh, Ayer Molek, MITC, Kuala Sungai Baru, KUIM, UTEM
    -My Hometown (JOHOR)🏘️
    Pagoh , Muar, Bukit Pasir
    ✈️✈️✈️ Seluruh Malaysia
    To order from UMARRICH, whatssapp http://www.wasap.my/+60172892544 or dm her directly. 😊😊

  • @aslcosmeticmalaysia 31 July, 2019

    Jom dapatkan produk ASL cosmetic ready stock
    Creamy MATTE RM 25.90 sahaja. Ada 5 code color. πŸ”΄0172089385πŸ”΄
    ❀️0172088365πŸ’“
    ataupun tekan link di bio saya πŸ“« POS seluruh Malaysia
    #codputrajaya #codkotawarisan #codpuchong #codbangi

  • @aslcosmeticmalaysia 31 July, 2019

    Jom dapatkan produk ASL cosmetic ready stock
    Creamy MATTE RM 25.90 sahaja. Ada 5 code color. πŸ”΄0172089385πŸ”΄
    ❀️0172088365πŸ’“
    ataupun tekan link di bio saya πŸ“« POS seluruh Malaysia
    #codputrajaya #codkotawarisan #codpuchong #codbangi

  • @kekasih_kedah 31 July, 2019

    Lawanya

  • @fahanasaharudin 30 July, 2019

    @sabrinatamizi aku nak jadi cantik mcm ni letups

  • @adamnjmi 30 July, 2019

    Jap jap jap wany bagi salam dalam toilet? Apakah?

  • @oi.ayen 29 July, 2019

    Patutlah @wanyhasrita cantik semacam

  • @aliyanatasya2019 29 July, 2019

    Cantiknye waniπŸ‘

  • @kedaijamtangan_online 29 July, 2019

    Terus hubungi kami.
    Berminat whatsapp klik
    Whatsap di bawah
    https://Alifsyukriterlajaklaris.wasap.my/
    Cod Ampang Cheras Kuala Lumpur sekitar Boleh pos seluruh Malaysia

  • @ahmadliaw 29 July, 2019

    kak, membe saya @_zairulikml dia minat akak

  • @faeyyfaezah 29 July, 2019

    Blh share x kat mne wani beli tdung bwal mcm nie? 😍

  • @fdhil.naaim 28 July, 2019

    semoga kany terus berjaya β™₯ @wanyhasrita

  • @fdhil.naaim 28 July, 2019

    β™₯

  • @mlakchaimae84 28 July, 2019

    Make up is halal?

  • @gorek_kale_15 28 July, 2019

    Ingt dkt toilet tdπŸ˜…

  • @nuriffah_weow 28 July, 2019

    😍❀️

  • @destinasi.percutian.murah 28 July, 2019

    sukaa tgk kak wanyy

  • @swersnow 28 July, 2019

    πŸ‘πŸ‘πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•β€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈπŸ˜ƒ

  • @_nurqistinx_ 28 July, 2019

    Assalamualaikum

  • @edilsyahidil 28 July, 2019

    ☺️