Assalamualaikum.. CERITA INSPIRASI ❤️
-
Siapa yang tak kenal dengan Aliff Syukri Terlajak Laris yang penuh dengan lawak sinis & viralnya di sosial media.😁😁
-
Majoriti penuh dengan kecaman dari netizen tetapi disebalik kecaman tersebut ada sesuatu yang dia ingin sampaikan dalam Ebook ‘Zero to hero’ yang baru sahaja dia lancarkan pada 30 July 2019 (Isnin) di Menara KL.👏🏻👏🏻
-
Ramai yang menganggap dia hanya mengejar populariti semata-mata & meraih simpati dari orang ramai.
-
Tetapi disebabkan dia ada ‘BIG WHY’ yang kuat. Dia buat keputusan untuk share dalam Ebook terbaru ini yang membuatkan kita tak sangka betapa besarnya dugaan & cabaran yang di hadapi oleh insan yang hebat ini. 😍
-
TERUJA & SEMANGAT!! Itu yang saya boleh share dengan anda semua, BEST! BEST! BEST!!
-
Nak cerita panjang dekat sini tak akan habis. (71 mukasurat wehhh) 😱😱
-
Berminat untuk tahu kejayaan seorang Usahawan Melayu Muda dari ‘zero to hero’
-

Klik link di bio ig dibawah ya👇🏻
@zerotoherobyas
@zerotoherobyas
@zerotoherobyas
.
P/s - Paling best ialah siapa beli dapat jadi Affiliate. Macam dropship juga, korang share korang sendiri dapat komisyen ya.
.
Ilmu dapat, Duit pun dapat. Mudah kan? 🥰
.
#zerotohero #aliffsyukriterlajaklaris #aslegacy #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #aslegacy #zerotoherobyas #igreview #paidreview #sayajual #igreviewmurah #sayajualonline #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazarmalaysia #kedaionlinemurah #jualanmurah

5,230

0