jom baca info cara makan Perla Potion yg cik snow share ni. yg mana dah ada stock Perla Potion tuu amacam lepas makan? okay ke idok? mesti dah rasa skin semakin cantik dan moist kan 😍 kan tak menyesal order. tak sampai RM100 pun!! tp tahan sebulan 👌 mmg jimat dan berbaloi utk org yg nak jimat tp nak jaga skin supaya sentiasa bersih, sihat dan glowing 😘 Perla Potion RM 70 sekotak, tahan sebulan. nak ke nak? whatsapp cik snow cepattt stock baru landing tp confirm kejap je habis ni 😘 mmg #lakukeras !! 💕

Produk: Perla Potion
Kod: Perla Potion
Harga: RM 70
Postage: RM 10(SM), RM 15(SS)
Kandungan: 30 sachets
Tahan: Sebulan

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
#perlacoffeeadvance

64

0