ARTIS DAH LAWA PON MINUM COCO S??
πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘’πŸ‘’πŸ‘›πŸ‘›πŸ‘œπŸ‘œπŸ‘ πŸ‘ πŸ‘—
.
Apatah lagi laaa kite ni kan. Lagi2 yg dah banyak ketak2 di badan tu.. Kalau ketak tu, otot semata..sedaplah jgk dipandang.. Tapi kalau lemak degil.. HARUSSSS minum coco s ni.
.
Sangat mudah, 1 hari hanya 1 sachet. Minum setiap pagi lepas sarapan. Then kene minum air kosong 3 liter sehari.
.
Konsisten 15 hari je. Tau2 badan korang dah kecik, baju dah longgar.. Jom korang jangan tunggu lama lama. Rugi tau.. Kate nak kurus..Meh call hakak atau wassap pon boleh.
πŸ“² MIZA 010-7765032
ataupon just click link di bawah ni
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls

#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS
ARTIS DAH LAWA PON MINUM COCO S??
πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘’πŸ‘’πŸ‘›πŸ‘›πŸ‘œπŸ‘œπŸ‘ πŸ‘ πŸ‘—
.
Apatah lagi laaa kite ni kan. Lagi2 yg dah banyak ketak2 di badan tu.. Kalau ketak tu, otot semata..sedaplah jgk dipandang.. Tapi kalau lemak degil.. HARUSSSS minum coco s ni.
.
Sangat mudah, 1 hari hanya 1 sachet. Minum setiap pagi lepas sarapan. Then kene minum air kosong 3 liter sehari.
.
Konsisten 15 hari je. Tau2 badan korang dah kecik, baju dah longgar.. Jom korang jangan tunggu lama lama. Rugi tau.. Kate nak kurus..Meh call hakak atau wassap pon boleh.
πŸ“² MIZA 010-7765032
ataupon just click link di bawah ni
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls

#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS ARTIS DAH LAWA PON MINUM COCO S??
πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘’πŸ‘’πŸ‘›πŸ‘›πŸ‘œπŸ‘œπŸ‘ πŸ‘ πŸ‘—
.
Apatah lagi laaa kite ni kan. Lagi2 yg dah banyak ketak2 di badan tu.. Kalau ketak tu, otot semata..sedaplah jgk dipandang.. Tapi kalau lemak degil.. HARUSSSS minum coco s ni.
.
Sangat mudah, 1 hari hanya 1 sachet. Minum setiap pagi lepas sarapan. Then kene minum air kosong 3 liter sehari.
.
Konsisten 15 hari je. Tau2 badan korang dah kecik, baju dah longgar.. Jom korang jangan tunggu lama lama. Rugi tau.. Kate nak kurus..Meh call hakak atau wassap pon boleh.
πŸ“² MIZA 010-7765032
ataupon just click link di bawah ni
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls

#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocoS

Johor

10

1

  • @reese_ryonda 3 September, 2019

    I'm mrs reese from usa I'm a collector of rare items such as.. Duit lama,antique, coins, old money.. Do you have any one for sale?dm me your WhatsApp number