siapa yg pernah minum Perla Coffee Box dah tau kesan dia mcm mana kan? hah.. yg ini 10x ganda berkesan dan lebih cepat!! hanya RM 29.90 tahan selama 10 hari. sekotak ni je dah boleh nampak perubahan ketara tau πŸ’• siapa yg nak kulit cerah, #putihgebu , nak tona sekata, hilangkan jerawat/jeragat meh cepat ws cik snow dptkan Perla Coffee Advance terlajak berkesan ni. dah putih mcm telur dikupas nanti boleh repeat lg πŸ™ˆπŸ˜˜
.
Produk: Perla Coffee Advance
Kod: PC Advance
Harga: RM 29.90
Postage: RM 10(SM), RM 15(SS)
Kandungan: 10 sachets
Tahan: 10 hari

Nak order?
1. Tekan link di bio www.wasap.my/60164041182/perla.
2. Whatsapp +60164041182.

#perlabyiwani
#TeamCikNana
#perlacoffeeexclusive
#perlacoffee
#perlachocolatemilk
#perlacapsuleturbo
#perlasusukambing
#perlapotion
#perlacoffeeadvance

103

0