・・・
Snacking pun perlu jaga portion ye 😆 Kita snacking sbb nak elakkan craving dan elak over-eating time main meal nnt. Kang yg tak jaga portion snacking ni, ter'loading' extra kalori just from snacking je pulak... dah tak mencapai objective gitu😅..

Ingat yg makan sihat pun kalau tak jaga portion control pun akan menaikan lg berat badan.. Kalori, kuantiti dan kualiti adalah sgt penting utk progress. Masih ramai lg yg keliru bab ni.

Sebab tu pentingnya group coaching, Mentoring dan group support tuk guide anda. percaya saya, ramai yg diet2 sendiri tak akan capai target yg di inginkan.

Join program You Can Lose Weight From Home 100% online. Book Slot SEPTEMBER anda🔥
.
👉🏻klik link di bio coach untuk details program
.

Perdaftaran dan Detail Program
.
. 📲 Saa 01159360480
.
SIHAT DENGAN PEMAKANAN SEIMBANG .
HEALTHY MIND HEALTHY BODY
.

#saadiah_muda #kurus #ubatkurus #jomkurus #kurussihat #tipskurus #diet #suplimentkurus #sihatluardandalam #infokurus #ohhchocolate #turun10kg #kulitputih #sayanakkurus #nakkurus #eatclean #viral #trending #gemukkurus #nakkuruscepat #cantik #nakkuruskanbadan #teamrosliza #teamhaslinda #teamnickinhussien #onlinecoaching

12

0