SABAR
.
Give yourself time
.
Apapun kita buat dlm life, tak kisah la nak gemuk ke kurus ke nak cantik ke nak ubah habit ke attitude ke apa-apa jenis upgrade sekalipun, beri masa kt diri sendiri utk put effort & utk result tu terhasil
.
Utk sesuatu tu berhasil/transform/bertukar/jadi lebih baik, of course perlu masa ni namanya #LawOfGenderAndCreation hehehe
.
Macam rama-rama. Dari ulat mcmtu, amik masa utk jd kepompong mcm tu, amik masa lagi sblm transform jadi final version: rama-rama yg cantik, colorfullll & bebas terbang kesana sini
.
Anggap awak mcm rama-rama yg belum transform 😍
.
SWIPE LEFT utk tgk contoh "rama-rama" yang dah transfrom 🥰
.
So key dia consistent & sabar. Percaya mmg jadi! 😍 apapun orang cakap, teruskan usaha awak 💪🏻 kita je sbnrnya tau apa kita buat & apa kita nak 😊 #DoItForYou #DoItForMyself
.
.
Follow @dy_azman @dy_azman @dy_azman untuk tips kurus sihat setiap hari
.
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796
SABAR
.
Give yourself time
.
Apapun kita buat dlm life, tak kisah la nak gemuk ke kurus ke nak cantik ke nak ubah habit ke attitude ke apa-apa jenis upgrade sekalipun, beri masa kt diri sendiri utk put effort & utk result tu terhasil
.
Utk sesuatu tu berhasil/transform/bertukar/jadi lebih baik, of course perlu masa ni namanya #LawOfGenderAndCreation hehehe
.
Macam rama-rama.  Dari ulat mcmtu, amik masa utk jd kepompong mcm tu, amik masa lagi sblm transform jadi final version: rama-rama yg cantik, colorfullll & bebas terbang kesana sini
.
Anggap awak mcm rama-rama yg belum transform 😍
.
SWIPE LEFT utk tgk contoh "rama-rama" yang dah transfrom 🥰
.
So key dia consistent & sabar. Percaya mmg jadi! 😍 apapun orang cakap, teruskan usaha awak 💪🏻 kita je sbnrnya tau apa kita buat & apa kita nak 😊 #DoItForYou #DoItForMyself
.
.
Follow @dy_azman @dy_azman @dy_azman untuk tips kurus sihat setiap hari
.
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796 SABAR
.
Give yourself time
.
Apapun kita buat dlm life, tak kisah la nak gemuk ke kurus ke nak cantik ke nak ubah habit ke attitude ke apa-apa jenis upgrade sekalipun, beri masa kt diri sendiri utk put effort & utk result tu terhasil
.
Utk sesuatu tu berhasil/transform/bertukar/jadi lebih baik, of course perlu masa ni namanya #LawOfGenderAndCreation hehehe
.
Macam rama-rama.  Dari ulat mcmtu, amik masa utk jd kepompong mcm tu, amik masa lagi sblm transform jadi final version: rama-rama yg cantik, colorfullll & bebas terbang kesana sini
.
Anggap awak mcm rama-rama yg belum transform 😍
.
SWIPE LEFT utk tgk contoh "rama-rama" yang dah transfrom 🥰
.
So key dia consistent & sabar. Percaya mmg jadi! 😍 apapun orang cakap, teruskan usaha awak 💪🏻 kita je sbnrnya tau apa kita buat & apa kita nak 😊 #DoItForYou #DoItForMyself
.
.
Follow @dy_azman @dy_azman @dy_azman untuk tips kurus sihat setiap hari
.
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796 SABAR
.
Give yourself time
.
Apapun kita buat dlm life, tak kisah la nak gemuk ke kurus ke nak cantik ke nak ubah habit ke attitude ke apa-apa jenis upgrade sekalipun, beri masa kt diri sendiri utk put effort & utk result tu terhasil
.
Utk sesuatu tu berhasil/transform/bertukar/jadi lebih baik, of course perlu masa ni namanya #LawOfGenderAndCreation hehehe
.
Macam rama-rama.  Dari ulat mcmtu, amik masa utk jd kepompong mcm tu, amik masa lagi sblm transform jadi final version: rama-rama yg cantik, colorfullll & bebas terbang kesana sini
.
Anggap awak mcm rama-rama yg belum transform 😍
.
SWIPE LEFT utk tgk contoh "rama-rama" yang dah transfrom 🥰
.
So key dia consistent & sabar. Percaya mmg jadi! 😍 apapun orang cakap, teruskan usaha awak 💪🏻 kita je sbnrnya tau apa kita buat & apa kita nak 😊 #DoItForYou #DoItForMyself
.
.
Follow @dy_azman @dy_azman @dy_azman untuk tips kurus sihat setiap hari
.
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796 SABAR
.
Give yourself time
.
Apapun kita buat dlm life, tak kisah la nak gemuk ke kurus ke nak cantik ke nak ubah habit ke attitude ke apa-apa jenis upgrade sekalipun, beri masa kt diri sendiri utk put effort & utk result tu terhasil
.
Utk sesuatu tu berhasil/transform/bertukar/jadi lebih baik, of course perlu masa ni namanya #LawOfGenderAndCreation hehehe
.
Macam rama-rama.  Dari ulat mcmtu, amik masa utk jd kepompong mcm tu, amik masa lagi sblm transform jadi final version: rama-rama yg cantik, colorfullll & bebas terbang kesana sini
.
Anggap awak mcm rama-rama yg belum transform 😍
.
SWIPE LEFT utk tgk contoh "rama-rama" yang dah transfrom 🥰
.
So key dia consistent & sabar. Percaya mmg jadi! 😍 apapun orang cakap, teruskan usaha awak 💪🏻 kita je sbnrnya tau apa kita buat & apa kita nak 😊 #DoItForYou #DoItForMyself
.
.
Follow @dy_azman @dy_azman @dy_azman untuk tips kurus sihat setiap hari
.
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796

40