Macam mana nak tinggal minuman manis sebenarnya senang je, kena check Balik apa niat kita nak kurus. Kalau Tak cukup Besar memang Tak kuat nak lawan nafsu kita. Tapi kalau big why kita kuat insyallah minuman manis takde masalah nak elak. 👉 tips untuk elak craving sugar minim air masak lebih Dan makan buah better dari air manis.
.
MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS.
Coach fadzilshar📲+601234534252. .
CERTIFIED PERSONAL TRAINER
.
#teamfadzil #misimengecil   #instagood   #jomsihat   #love #nakkurus   #neelofa #profmuhaya #dsv #coachkurus #aliffsyukriterlajaklaris   #teamnickhinhussien   #kurus   #tipsdiet   #bazarpaknil #kurusraya #bazarpaknilmurah #kakimakan #raya #zumbamalaysia #plussize #ariani #bajubesar

478

4

  • @emerald01green 2 hours ago

    niat saya nak gemuk sikit, jadi bolehlah saya teruskan minum air manis tapi masih tahap dalam kawalan.. 😂😂😂

  • @arnzrh 12 hours ago

    @hakiminrosli_ niat hg sebab nak pakai baju tuh . oky ? 🙄

  • @naninuar 14 August, 2019

    sy hilang kn craving gula sy ambk coklat segigit..pastu swoh org bawk bende yg sy craving tu jaoh2..jaoh kan dari penglihatan & peringatan..😁😁