BEE VENOM CAPTURE YOUTH MENGATASI MASALAH KULIT WAJAH
.
Baru ni kan raya haji, ramai orang tanya Teena pakai apa? Nanti kalau cakap orang kata ya ke? Budak ni nak jual produk je!
.
Teena bagitau selain Teena pakai Set Skincare As Legacy Bee Venom Capture Youth, Teena juga minum air 2-3 liter sehari untuk flush toxin out.
.
Mula-mula Teena pun was-was tapi seriously lepas hampir 3 minggu Teena memang dah mula nampak muka Teena lain. .
✅Kulit muka semakin tegang tapi tak keras, Tqvm bee-tox ala-ala botox.
✅Kulit semakin pulih, dan sekata
✅Muka nampak segar
✅Pakcik jerawat datang tapi cepat balik 😂
.
Apa sahaja skincare yang kit pakai memerlukan 28-30 hari untuk nampak kesan yang baik, sebab cell turnover setiap 28 hari tau 💡
.
Jadi bila dah nampak kesan, teruskan lagi sehingga at least 3 bulan. .
Apa yang ada dalam set skincare ni?
🐝Bee Venom Gel Cleanser dengan micro beads 🐝Bee Venom Microbeads Serum
🐝Bee Venom Day Cream with SPF 35
🐝Bee Venom Night Cream 🐝Pouch Exclusive .
Semua ni cuma RM109 sahaja! YES RM109!!!
.
Beli dengan Teena akan dapat
🎁Free Mask
🎁Free COD
🎁Post RM5, kalau tambah lagi satu item AS Legacy FREE POST
🎁Free Makeup Blender
🎁Free Nyx Pencil
.
Jom beli RM109 dengan offer ni while stock last!!
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
BEE VENOM CAPTURE YOUTH MENGATASI MASALAH KULIT WAJAH
.
Baru ni kan raya haji, ramai orang tanya Teena pakai apa? Nanti kalau cakap orang kata ya ke? Budak ni nak jual produk je!
.
Teena bagitau selain Teena pakai Set Skincare As Legacy Bee Venom Capture Youth, Teena juga minum air 2-3 liter sehari untuk flush toxin out.
.
Mula-mula Teena pun was-was tapi seriously lepas hampir 3 minggu Teena memang dah mula nampak muka Teena lain. .
✅Kulit muka semakin tegang tapi tak keras, Tqvm bee-tox ala-ala botox.
✅Kulit semakin  pulih, dan sekata
✅Muka nampak segar
✅Pakcik jerawat datang tapi cepat balik 😂
.
Apa sahaja skincare yang kit pakai memerlukan 28-30 hari untuk nampak kesan yang baik, sebab cell turnover setiap 28 hari tau 💡
.
Jadi bila dah nampak kesan, teruskan lagi sehingga at least 3 bulan. .
Apa yang ada dalam set skincare ni?
🐝Bee Venom Gel Cleanser dengan micro beads 🐝Bee Venom Microbeads Serum
🐝Bee Venom Day Cream with SPF 35
🐝Bee Venom Night Cream 🐝Pouch Exclusive .
Semua ni cuma RM109 sahaja! YES RM109!!!
.
Beli dengan Teena akan dapat
🎁Free Mask
🎁Free COD
🎁Post RM5, kalau tambah lagi satu item AS Legacy FREE POST
🎁Free Makeup Blender
🎁Free Nyx Pencil
.
Jom beli RM109 dengan offer ni while stock last!!
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601 BEE VENOM CAPTURE YOUTH MENGATASI MASALAH KULIT WAJAH
.
Baru ni kan raya haji, ramai orang tanya Teena pakai apa? Nanti kalau cakap orang kata ya ke? Budak ni nak jual produk je!
.
Teena bagitau selain Teena pakai Set Skincare As Legacy Bee Venom Capture Youth, Teena juga minum air 2-3 liter sehari untuk flush toxin out.
.
Mula-mula Teena pun was-was tapi seriously lepas hampir 3 minggu Teena memang dah mula nampak muka Teena lain. .
✅Kulit muka semakin tegang tapi tak keras, Tqvm bee-tox ala-ala botox.
✅Kulit semakin  pulih, dan sekata
✅Muka nampak segar
✅Pakcik jerawat datang tapi cepat balik 😂
.
Apa sahaja skincare yang kit pakai memerlukan 28-30 hari untuk nampak kesan yang baik, sebab cell turnover setiap 28 hari tau 💡
.
Jadi bila dah nampak kesan, teruskan lagi sehingga at least 3 bulan. .
Apa yang ada dalam set skincare ni?
🐝Bee Venom Gel Cleanser dengan micro beads 🐝Bee Venom Microbeads Serum
🐝Bee Venom Day Cream with SPF 35
🐝Bee Venom Night Cream 🐝Pouch Exclusive .
Semua ni cuma RM109 sahaja! YES RM109!!!
.
Beli dengan Teena akan dapat
🎁Free Mask
🎁Free COD
🎁Post RM5, kalau tambah lagi satu item AS Legacy FREE POST
🎁Free Makeup Blender
🎁Free Nyx Pencil
.
Jom beli RM109 dengan offer ni while stock last!!
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601 BEE VENOM CAPTURE YOUTH MENGATASI MASALAH KULIT WAJAH
.
Baru ni kan raya haji, ramai orang tanya Teena pakai apa? Nanti kalau cakap orang kata ya ke? Budak ni nak jual produk je!
.
Teena bagitau selain Teena pakai Set Skincare As Legacy Bee Venom Capture Youth, Teena juga minum air 2-3 liter sehari untuk flush toxin out.
.
Mula-mula Teena pun was-was tapi seriously lepas hampir 3 minggu Teena memang dah mula nampak muka Teena lain. .
✅Kulit muka semakin tegang tapi tak keras, Tqvm bee-tox ala-ala botox.
✅Kulit semakin  pulih, dan sekata
✅Muka nampak segar
✅Pakcik jerawat datang tapi cepat balik 😂
.
Apa sahaja skincare yang kit pakai memerlukan 28-30 hari untuk nampak kesan yang baik, sebab cell turnover setiap 28 hari tau 💡
.
Jadi bila dah nampak kesan, teruskan lagi sehingga at least 3 bulan. .
Apa yang ada dalam set skincare ni?
🐝Bee Venom Gel Cleanser dengan micro beads 🐝Bee Venom Microbeads Serum
🐝Bee Venom Day Cream with SPF 35
🐝Bee Venom Night Cream 🐝Pouch Exclusive .
Semua ni cuma RM109 sahaja! YES RM109!!!
.
Beli dengan Teena akan dapat
🎁Free Mask
🎁Free COD
🎁Post RM5, kalau tambah lagi satu item AS Legacy FREE POST
🎁Free Makeup Blender
🎁Free Nyx Pencil
.
Jom beli RM109 dengan offer ni while stock last!!
.
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601
📲+6012-7906601

Puchong

5