suemiey

suemiey ( @suemiey )

14 August, 2019
KULIT BERDAKI !!
KULIT KERING !!
.
.
Tambah2 tumit kaki atau buku lali tu... Allahhh... Malu kat orang laaa...
.
.
Tak susah pon nk settle masalah nie , masa mandi , lepas siram badan dengan air , gosok dulu Jamshir Body dekat tumit , buku lali dan keseluruhan kaki then baru gosok area lain specially area hat daki tegar tu . Sempat la dia serap herba pada sabun tu dulu sebelum di bilas . .
Pastu dah mandi , sapu ngan Losyen Jamshir Daun Bidara kat buku lali , tumit kaki dan area yg kering tu... nak sapu 1 badan pun boleyyyyyy apeee 😅
.
Nah , hasilnya selepas seminggu je guna . Dh elok balik . Kalau dok guna hari2 sure Licin gebu je 🤣 . .
Kalu korang ada masalah : - tumit pecah - hitam buku lali - ketiak hitam - celah kngkang hitam - punggung gelap - siku & lutut hitam - kulit berkerak berdaki .
Gune je Jamshir Body Scrub + Losyen Jamshir Daun Bidara ni . 5 minit gosok2 time mndi , seminggu guna confirm puas hati ! Nak sental2 kat muka pun sental pi laaa... 🤣 Muka cerah ! Badan cerah gebuuuuu !
.
.
www.aslegacyaliffsyukri.com
www.wasap.my/60165213809/sabun+losyenjamshir
.
.
#teammamazuera #bisnesonline #mamazuerabeautyshop #aslegacyaliffsyukrihq #kejayaantanpabatasan #alfatihahuntukmakabah #syukurituberkah #alhamdulillah #kakiberkerak #daki #sentaldaki
#jamshirbodyscrub #cerahkulit #losyen #daunbidara #kulitkering #halusmulus

3

0