3,045

31

  • @ahmadjupiter88 16 August, 2019

    Sedap

  • @kebayaclassic_official 15 August, 2019

    tak tau...ni first time baru nmpk.

  • @intandhearty_6 15 August, 2019

    Try uat kat rebung dik.. @firdausbinaziz 😅😅😅😅

  • @zahra.izham 15 August, 2019

    Temerloh Pahang

  • @isme_kaky44_ 14 August, 2019

    Yg ni kat temerloh

  • @abahkayo.rd 14 August, 2019

    Kg. sedili nunnn

  • @aisyahmaya29 14 August, 2019

    Tanjong karang pn ada jg

  • @shaziana_sharif 14 August, 2019

    Temerloh

  • @daniellowha 14 August, 2019

    2

  • @fufutatoes 14 August, 2019

    Pe bende ni

  • @nrhdyhbrhn 14 August, 2019

    temerloh, tapi dh tak dek

  • @aidasyarinaa 14 August, 2019

    @hasanuddin98 🤤

  • @asri.ash 14 August, 2019

    Ni dua tahun lpas dh masuk @majalah3tv3 dh klau tak silap

  • @aznagold 14 August, 2019

    Warung dimyati roti canai pelangi, sg yu, kuala selangor

  • @jomtinggie.my 14 August, 2019

    🌟Awak nak tinggi tapi low bajet? xprlu risau lah kitorang jual 💊 ubat tinggi badan Terbaik Malaysia 🇲🇾 🇲🇾dengan harga lagi murah sbb masa ni tengah open promo ⏳Halal & Alami 💯 Open COD Hangtuah kl 💁jum la pm admint.. tgah diskaun 50tau.😆 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
    📞 WHATSAPP :+60108850937

  • @sitinuruzma 14 August, 2019

    Kat termeloh pahang

  • @boboiboy_galaxy_sketch 14 August, 2019

    Penang penaga aku dh pernah makan haha dkt sgt ngan rumah aku btw roti canai tu just color takde rasa pon

  • @nursimaa6 14 August, 2019

    🤭

  • @anjirindog666 14 August, 2019

    What?

  • @piteqiee__ 14 August, 2019

    penaga

  • @m.f.aiman 14 August, 2019

    Aq

  • @mizahamiza_ 14 August, 2019

    Dekat sg yu kuala selangor adaa.

  • @aqilahazie72 14 August, 2019

    Kt mana ni

  • @hakimshafiq_ 14 August, 2019

    Temerloh ..........dah kne roboh laa....😢