asl_legacy_

asl_legacy ( @asl_legacy_ )

14 August, 2019
Selamat pagi semua!🌤️Hari ni saya nak ceritakan kehebatan BIZZI FLUSH!😘Salah satu kelebihan produk ini adalah ia mengikat kolesterol (dan bahan-bahan yang berpotensi toksik) kerana ia melalui saluran gastro-usus.
Ini bermakna bahawa dari masa ke semasa, ia mempunyai potensi untuk menurunkan paras kolesterol anda tanpa perlu menggunakan ubat kolesterol.

Dengan mengikat bahan toksik di dalam usus anda, anda boleh menghalang sebatian ini dari diserap ke dalam badan anda atau walaupun dengan bertindak balas dengan dinding usus anda.
Ini boleh mengurangkan risiko anda mendapat kanser kolon. ▶ BERFUNGSI UNTUK MENGATASI MASALAH:
✔ Sembelit
✔ Jerawat aktif
✔ Susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement
✔ Moody
✔ Stress
✔ Cepat letih
✔ Susah tidur
✔ Ketagih makan makanan manis. ▶ CARA PENGGUNAAN:
✔ 1 sachet sebelum tidur.
✔ Hanya gunting/ koyakkan hujung sachet dan boleh terus minum. Tak perlu tambah air untuk bancuh atau shake.

Anda boleh dapatkan BIZZI FLUSH ni dengan harga serendah RM 75!!💰POSTAGE SELURUH MALAYSIA!!🇲🇾 Jom PM 📲 https://cherasshahalamASL.wasap.my ------------------------------------------------------
#malaysiaaslegacy #malaysia #shahalam #cheras #bukitjalil #aslegacy #dherbs #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #produklelaki #produkwanita #produkkecantikan #produkkesihatan #produkterbaik #produkterlaris #produkherbal #produkhalal #onlineshopmalaysia #igersmalaysia #like4like #follow4follow #bizziflush #ubatkurus #ubatsembelit #ubatstress #ubatjerawat #like4like #follow4follow #igersmalaysia #onlineshopmalaysia

4

0