NAK KELUAR RUMAH TAPI JERAWAT SEMALAM TAK HILANG LAGI.
.
Ya Allah memang boleh jadi murung bila fikir parut jerawat ni tak hilang lagi, lagi bertambah murung bila bertambah2 plak si jerawat ni kt muka dgn merah2 nye lagi, plan untuk keluar rumah boleh jadi cancel mcm tu taw, sebab tu Fatin nak korang try Cushion Foundation Obsess ni, cushion yang menjadi kegilaan ramai, mana tak nya sekali dap je merah2 parut2 jerawat uols tu terus boleh cover, dgn bentuk cushion yg dibuat dalam bentuk compact ni buat kan uols cantik sepantas 3 minit untuk bersiap, cushion ni memang power penangan nya sekarang tengah viral kt thailand & indonesia taw! Korang nak try? Jom comment "SAYA NAK TRY" dengan pantas Fatin PM uols ok!.
.
HARGA : RM59/PC (EXC POSTAGE).
.
#sobella #makeuptutorial #kejayaantanpabatasan #makeuptutorial #baranghantaran #kongsirrezeki #alhaalfacosmetics #cushionfoundation #iamfounderobsesscosmetic #barangmakeup #mascara #sephora #janapendapatan #obsesswave #dropshipwanted #iamfounder #jdt #makeup #rayahaji2019 #hantaranjb #lipstick #muamalaysia #makeuplover #maybelline #sayajual #sayajualmakeup #agentwanted #foundation #neelofa #viral

16

0