Ne jemi një skuadër e cila kujdeset që kujtimet tuaja më të bukura të nglen në kohë dhe në zemër. Me @class_photography_koha do kaloj, por ju do të ktheheni pas në kohë me thjeshtësi. Një bukuri që nuk venitet do të gjeni në @class_by_alketavejsiu dhe një make up që reflekton bukurinë tuaj @class_hair_makeup Ju mirëpresim! #classjeti #classdresses #bride #bridetobe #bridetobe2019 #dresses #bridal #bridesdresses #weddingdress #white #lovely #cute

Class by Alketa Vejsiu

423

1