Alahai susah nye nak kawal makan πŸ˜‚...
Nak tau... Nak tau bukan korang je. Lin pun same 😹
.
Alhamdulillah rangkaian set Bizzi dah banyak membantu mereka di luar sana... .
Nak kawal selera makan dengan makanan yang kaya dengan serat dengan rasa
chocolate yang mewah Bizzi Breakfirst jadi pilihan πŸ˜‰
.
.
Walau nama nye bizzi breakfirst... Ia nya bukan untuk breakfast je, sesuai juga masa lunch or dinner... yang penting ia nya dapat memberi nutrisi dan serat yang tinggi untuk menggantikan heavymeal anda.
.
Set ni di lengkapkan dengan Contour cream atau krim panas yang membantu mengurangkan inch lost yang sangat berkesan untuk memberi kesan penurunan berat badan yang 3 kali ganda bila digandingkan dengan produk Bizzi yang lain
.
.
#teammrmohd #teamsislin #bizziboddyputrajaya #bizziboddycyberjaya #bizziboddydengkil #bizziboddybangi #aslegacyputrajaya #aslegacybangi #bizzibreakfirst #bizziflush #contourcream #aslegacyputrajayacodfree #aslegacybangi #aslegacycyberjaya #aslegacykajang #aslegacysemenyih #aslegacyupm #aslegacyserdang #aslegacyuniten

14

1

  • @moleen.hijab 14 August, 2019

    super sedappp 😍