Yang mana Selamat banyak inch loss kurang weight loss or banyak weight kurang inch loss.
.
MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS.
Coach fadzilshar📲+601234534252. .
CERTIFIED PERSONAL TRAINER
.
#teamfadzil #misimengecil   #instagood   #jomsihat   #love #nakkurus   #neelofa #profmuhaya #dsv #coachkurus #aliffsyukriterlajaklaris   #teamnickhinhussien   #kurus   #tipsdiet   #bazarpaknil #kurusraya #bazarpaknilmurah #kakimakan #raya #zumbamalaysia #plussize #ariani #bajubesar

147

10

  • @nursamahhusni 28 August, 2019

    Saya ada dlm 8kg lg nak buang Utk dpt berat ideal..Tp lambat betul nk turun nya biar pun buat diet eat clean ni..mmg Mcm tu ke coach

  • @secretcorreapahang 15 August, 2019

    ❤️

  • @masturaliyana 14 August, 2019

    yg 1st

  • @_nssqrx 14 August, 2019

    Coach nak tanya. Kenapa kalo kt dah turun 5 kg. Then brat x turun tp inchloss ade . Okay ke tu

  • @sufiasufi 14 August, 2019

    @fadzilsharofficial klo sy inchlos yg bnyk weight tk berapa sngt

  • @halim.asmuni 14 August, 2019

    @shnazatulfaziera

  • @nattsbuffet2013 14 August, 2019

    Owh.. Ada selamat tak selamat nya ka coach.. Buat masa ni saya inchloss baru 2 bulan la... So mana yg ok