1st batch dah sold out tau! 2nd batch open for pre order!! Ape yang best for 2nd batch?
.
βœ… FREE POSTAGE
βœ… BOLEH JOIN LUCKY DRAW
.
Selain dari dapat;
βœ”οΈ FREE BUKU GUIDELINE
βœ”οΈ FREE MEASUREMENT TAPE
.
Kenapa kena grab bodyrange bysugardoll? Sebabbbbbb bau dia wangi giler, tak panas langsung, dia rasa calming dan sejukkk je!
.
β€œSaya tak nak krim kurus sebab dah kurus”
.
Dont worry sista! Calming cream ni umpama losyen yang wangi. Yang kalau peluh tak bau tengik pun wehhh.
.
PRE ORDER DIBUKA SEKARANG! Grab now!!
.
Adda buat COD setiap hari tanpa henti ke seluruh kawasan sekitar KL/Gombak, PJ, Rawang, Jengka dan Temerloh! So siapa nak barang cepat sampai, boleh contact Adda laju laju ya! πŸ’•
.
HairLover Adda πŸ’ƒπŸ»
Agent sah sugardollbynn πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ
Ws 010-9149423 / tekan link bio ☝🏻 / dm for more info 😘
.
#bodyrangeagent #bodyrange #sugardollbodyrange #bodyrangesugardoll #bodytone #squat #teamhanareina #slimmingcream #slimming #jomkurus #bodyrangebysugardoll #bodyrangecod #calmingcream #nakkurus #kurus #pecahlemak #teamvaingers #teamhanareina

1

0