Bila PERLU TURUNKAN BERAT & dah beriya nak join program tapi last-last cakap
.
• Saya tanya suami dulu
• Saya bincang dgn suami dulu
.
Boleh cuba ni 🥰
.
Mmg bagus awak nak bincang dgn suami dulu supaya sama-sama faham keperluan utk awak turunkan berat & improve kesihatan
.
Tapi kalau suami mcm 😑 terkejung tu, boleh cuba tips ni
.
Kalau dia mampu gendong awak piggyback cmni berjalan tanpa henti dalam rumah at least 5 mins TANPA COMPLAINT atau cakap apa-apa yg "memberitahu" awak yg awak tu berat then tak perlulah awak nak ber-diet sbb dia sanggup
.
Tapi kalau dia complaint atau cakap apa-apa yg "memberitahu" awak tu berat tahap nak patah pinggang dia tu, sebaiknya PROCEED LA TURUNKAN BERAT ye
.
Sbb apa-apa mmg dia kena angkut awak kan 😌
.
.
#ProjekKurus25Hari 💥 Intake September 2019 is ON! 📝
.
.
Whatsapp 📲 +6013 7676 796 atau klik je link di bio 👌🏻
.
.

63