Lemak puasa & raya aidil fitri pun tak setel lagi 🀭 tambah pulak lemak raya aidil adha πŸ€·πŸ»β€β™€οΈ
.
Haaaa kalau dah RayaHaji ni pakai baju RayaAidilFitri haritu dah ketat padat, kenapa nak tunggu sampai dah tak boleh zip
.
Sayangnyaaaaaa! Dari tak boleh zip, terus tak boleh muat nanti dah rugi beli baju raya beratus haritu sempat pakai 1-2x je 😒
.
Benda boleh adjust kenapa nak biar je kan?
.
Pendaftaran sesi September ni dah bermula. Few months je lagi nak masuk tahun 2020, bukan kata kereta terbang, azam kurus 10 tahun lepas pun tak jadi-jadi lagi πŸ’ͺ🏻 jom bagi jadi!
.
.
Jom kurus Online πŸ’₯ Intake September 2019 πŸ“
.
.
Coach Nadiah 017 971 7346
FOLLOW @nadiah93_fitonline
#teamsitinadiah
.
.

Jom daftar skrg INTAKE SEPTEMBER SUDAH DIBUKA SEKARANGπŸ”₯πŸ”₯β€ΌοΈβ€ΌοΈβ€ΌοΈπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» cepat cepat tekan link HOME di πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌutk daftar sekarang #coachonlineuolls

http://nakjoinkurusonline.wasap.my

#tipskurus #eatcleujaanhatikandaraya #nakkurus #misimengecil #jomkurus #jozan #avengersendgame #nivalel #jubahbesar #senamankuruskanbadan #tipscantik #tipskurus #tipsdiet #sepahtureunion2019 #motifviral #jjcmtv3 #nakkurus #testimonikurus #misimengecil #menusihat #mahligaicintatv3 #jomkurus1malaysia #senamankuruskanbadan
#kurusmudah #cikreenencikngokngek #ctdk #lostweightjourney #fitnessmotivation

17

0