NAK KURANGKAN BAZIR KAT DAPUR!!! Save & share dengan kawan2 atau ahli keluarga
.
Bila buat grocery kena plan out apa anda perlu guna untuk minggu tu supaya anda tak terlebih beli bahan² dapur, kalau dah beli terlebih anda boleh ikut tips dari video untuk simpan bahan dengan lebih lama
.
Pening nak makan apa bila diet? Join program kami yang akan sediakan grocery list Dan meal plan untuk anda, anda hanya perlu ikut je Dan akan dapat results dalam 25hari😎
.
S49 bulan September dah buka untuk pendaftaran jika anda nak belajar cara betul Dan berkesan untuk turun berat boleh klik link bio IG @coach_rebecca8 untuk pendaftaran sekarang
.
Sila share Dan tag kawan2 atau ahli keluarga yg nak diet untuk follow @coach_rebecca8
.
Turn on notifications kat IG @coach_rebecca8 untuk tips selanjutnya
.
Senangnya diet ada Coach,ILMU Dan TEAM SUPPORT, make sure anda tidak ketinggalan lagi ye 😉
.
Video credit @blossom
.
#jomsihat #jomkurus #coachrebecca8 #jomkurus1malaysia #kitchenhacks #masakmasak #ibudananak #tipsdiet #caradietcepat #dapur #reducewaste #reducefoodwaste #organicfood #sukamasak #mealplan #groceryhaul #makanseimbang #masakanibu #healthykidsfood #lunchbox #garlic #ibumenyusui #kursusmasak #easyliving #makansedap #video #ilovecooking #turun10kg #bakarlemak #kuruslepasraya

58

0