πŸ‘‰ nak turunkan berat badan , wajib makan πŸ‘ˆ
.
.
Ramai yang coach lihat , sanggup berlapar untuk turunkan berat badan .. Lepas tu bila timbang , berat tak turun .. Lepas tu stress .. Lepas tu makan banyak banyak sebab balas dendam .. Lepas tu down ... Lepas tu , jadilah doraemon yang comel πŸ˜… eh , banyak pula perkataan lepas tu kan ? 🀣🀣🀣
.
.
Apa yang coach cakap adalah berdasarkan pengalaman coach yang dulu .. Coach tahu apa yang u all rasa bila nak turunkan berat badan and perasaan give up bila tak berjaya .
.
Sekarang ni , right now , coach nak membantu orang yang betul betul serius nak dibantu ., coach akan ajar makan 5x sehari .,, makan nasi tau 🀩 .., lepas tu , 24 hour personal coaching ,, bila bila boleh tanya soalan .. And macam macam lagi la ., best ke best ? Jika best , jom DM coach 😘
.
.
Lots of love , coach intan .
.
Coach intan | 019-2893182
Link whatapp : http://wasap.my/60192893182/fbhl
Ig : @intansazliany_coach
Total loss weight : 25 KG
.
.
#fatburnermega #lemonex #gcxfactor
#mesotropin #hydrowhey #titanwhey
#herbalifemalaysia #coachkurus #coachkurussihat
#coachkurusmalaysia
#jk1m #kevinzahri #jomkurus #carakurus #slimmewhite
#fatburner
#dietatkins #dietkalori #tipskurus #XTIVE #cabarankurusonline #herbachampionteam #kurusdarirumah

Ampangan, Negeri Sembilan, Malaysia

5

0