Nak bergayut sampai malam pun boleh kena penyakit ke Bro Aliff❓
.
.
Ya, sebab bila korang setiap hari otp sampai ke subuh. Konfirm tak cukup tidur. Dan bila badan tak cukup rehat, kesan buruk ni boleh effect hingga ke zakar korang
.
Secara umum kita tahu untuk kesihatan, badan kita perlukan 6 jam berehat sebab ia perlukan masa untuk memulihkan dan menghasilkan testeron dan hormon di testis (bebola lelaki). Kalau badan kita tak cukup jam, testerone dan hormon kita akan berkurang. kekurangan 2 benda penting ni akan menyebabkan korang ada masalah seperti 👇
.
✔ Kekurangan hormon, membuatkan korang hilang nafsu dengan pasangan.
.
✔ Tak cukup tidur juga akan membuatkan korang penat dan letih untuk menegangkan zakar.
.
Best untuk korang otp, paling “best” dapat awek kuat merajuk. Tapi kesan dia korang kena ambik tahu jugak.
.
Bagi korang yang ada masalah zakar ni, ada rawatannya. Korang boleh memakai LGB Oil untuk memulihkan zakar bro. Lepas pakai LGB Oil admin komfem korang akan rasa perubahan. Mungkin sebelum ni layu dan tak tegang, tapi bila korang pakai je produk ni, zakar akan kembali ereksi, berurat dan tahan lama! Jangan lepaskan peluang ni untuk merawat masalah bro.
.
Jadi korang kena fikir & pilih btul2, sayang awek ke or sayang zakar? Haha. Zakar korang ada 1 je, awek boleh cari lain. Tag membe korang tanya dorang, sayang awek ke boboi?
.
.
#bazarpaknil #like4likes #follow #unisel #uitm #hiking #gunungtahan #g7 #fitmalaysia #jomkurus #jomsihat

Kuantan

256

10