Izin laluan. Izin laluan.

Eh! 🤭

Sapa kat sini suka coq pisang? Sedap kan? Fuyyoh makan masa bila pun sodap!
Tapi sedarkah uolls yang sebijik coq pisang ada 129 kalori 😂
Tapi sedap kan kan kan?
:
Don't worry! Uolls nak enjoy coq pisang, nak enjoy food apa pun boleh asalkan uolls minum Coco-S/Bella Shake/Bella Squeez.
Sebab ketiga-tiga minuman ni dirumus khas untuk mereka yang suka makan tapi dalam masa yang sama nak jadi lebih slim. Bukan takat tu ja, kulit pun lebih glowing gittew! 🤩🤩
:
Sambil mommy dok makan coq pisang🍌 ni, uolls mai la roger. Boleh mommy reply messages uolls. Jangan malu jangan segan, kalau nak berubah untuk kebaikan buat apa nak malu.

Click link di bio (IG) or click link dibawah utk (FB). Www.wasap.my/+60197000351

#bodydream #bodydreamslimmingdrink #bodydreamutara #bodydreampenang   #bodydreammalaysia #bodydreamofficial #bodydreammurah #cocospenang
#cocosslimmingdrink #bodydreamcocos #bodydreamcocosslimming
#bellashake #bellashakepenang #bellashakeutara #pinkchocolatepertamamalaysia
#bellasqueez #bellasqueezdetox #bellasqueezpenang #bellasqueezutara #blackcurrantdetoxdrink #teamcikjiemeroket #membelisambilberamal #kongsirezeki

6

0