TAKKAN SAKIT NAK BAU HAZAB!
.
Kadang-kadang segan kan kalau sakit kat opis atau mana-mana dan orang tegur siapa pakai minyak angin ni?!
.
Balm Bidara ni bukan je bau menenangkan siap sendiri pun rasa eh ya lah bau wangi kan!
.
Macam nak ketawa pun ada suami tegur pakai minyak wangi arab ke anje? Awww!! Anje ni not well pun bau Aummm!!πŸ˜πŸ˜‰
.
Ni sudah bahaya 😬
.
Balm Bidara memang sangat melegakan terutama kalau terasa perut tak selesa, pening, mual, seram sejuk.
.
Teena kalau tak sihat akan sapu belakang telinga, tengkuk, dahi, dada, perut dan tapak kaki.
.
sambil sapu tu baca lah apa-apa yang pandai atau sekadar selawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W pun ok.
.
InsyaAllah jangan kata dewasa tidur lena, kanak-kanak pun akan lebih lena.
.
Cuma kalau perut berangin awas akan put put tau! πŸ˜…
.
Murah je dan boleh digunakan seisi keluarga, Balm Bidara As Legacy RM39.90
.
πŸ“²+6012-7906601

Puchong

3