A MUST HAVE!💗
.
❤️ BC CREAM DYXY - Gabungan Foundation+ Concealer+ Compact powder+ Sunblock spf50 (4 in 1). So tak perlu dah pakai bnyk2 makeup items. Jimat masa & duit, suami pun tak perlu tunggu berjam2😅.
.
❤️ FACEMIST DYXY - Untuk pastikan kulit kekal fresh & glowing. Taknak bagi nampak kusam, spray je dkt muka & automatic kulit akan terus shining✨
.
❤️ LIPSTICK DYXY - Tahan lama & yang penting tak melekat & kotorkan cawan/gelas open house sanak saudara nanti. Kalau nak cepat, boleh calit sebagai eyeshadow&blusher jgk. Jimat oh jimat 😘
.
❤️ MASKARA DYXY - Sekali calit terus lentik & yang penting buatkan bulu mata yg nan hado akan nampak lebat tau. Senang untuk cuci & mesra wuduk.
.
Best kan?!😍
.
TAHAN SEHINGGA 4 - 5 BULAN, GIRLS. JIMAT!
.
. .
📲 01121864730 BALQIS
📲01121864730 BALQIS .
#teamnadia #nadiavengers #bccream #bccreambydyana #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyhq #dyxyshahalam #dyxysubangjaya #dyxypetalingjaya #dyxykualalumpur #dyxydamansara #dyxyklang #dyxycod #coddyxy #sayajualmurah #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #dyxyampang #dyxypuchong #dyxypenang #dyxykedah #dyxycheras #dyxykelantan
#coddyxyshahalam #dyxypromo

1

0