Morning uolls! 😙

Korang rasa patut ke TN buat promosi lagi untuk korang yang tengah survey pakej wedding ni?

Kalau korang rasa patut cer komen “Kami nak TN buat promosi!” .
.
Hihihi kalau banyak sambutan yang nak TN buat promosi, kami akan ketengahkan perkara ini. Lama dah tau TN tak buat promo. Ini betul-betul bukan main-main. 😉

Tapi kalau krikk krikk je. Kami pun nak krik krik juga la. Tak nak bagi promo lagi! Sebab korang pun tak minat, buat apa TN nak bagi. Ye dak? 😜

Nak ke tak nak ni? 🤪
.
.
Nak gambar awesome dan service yang terbaik? TN Pixture Studio adalah pilihan tepat untuk anda. 💓
.
.

Jom contact TN untuk sebarang pertanyaan dan tempahan:
📱 Direct Messenger on IG
📱 http://tnpixture.wasap.my/
📱 https://tnpixturestudio.wasap.my/
📱 https://tnpixtureoffice.wasap.my/
🏨 3A Aras 2, Hotel Summit Signature, 83000 Batu Pahat, Johor.
.
Let’s follow our social media:
🌷 IG: https://instagram.com/tnpixture
🌹 FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100012973332452
.
You’re #1 Wedding Photographer
“WE’RE TRUSTED PHOTOGRAPHER”
.
#tnpixture #tnpixturestudio #eventphotographer #weretrustedphotogrpaher #weddingphotographer #bridesmaids #bride #postweddingphotography #wedding #malaysiawedding #photographerjohor #singapore #brunei #malaysia #thailand #yourphotographer #weddinginspiration #rajasehari #promosi #bukankalengkaleng

TN Pixture Studio

60

0