nitaliehatta

( @nitaliehatta )

6 September, 2017
Bila dah ada baby ni tak bole buat alasan taknak jaga badan. Sayang baby so kena sayang diri sendiri juga. Dulu sebelum ada baby, i memang minum bodydream... now i minum balik lepas habis pantang untuk turunkan berat badan, body lebih fit dan curvy πŸ‘... i suka bodydream coco S ni sebab tak perlu pantang makan, badan lebih ringan & bertenaga dan sesuai untuk breast feeding mom. So young mommies out there.. dont be so sad k? Kalau ada problem berat badan lepas bersalin.. kena cuba bodydream ni.. alhamdulillah highly recommended. U all bole follow
cocoslimming_hq atau whps number 01136060818

cocoslimming_hq atau whps number 01136060818

cocoslimming_hq atau whps number 01136060818
#cocoslimming #bodydreamkanada #bodydream

3,144

39

  • @tanjilhasan8632019 14 August, 2019

    Sweet

  • @thmmraldyn 1 March, 2019

    β€οΈπŸ™Œ

  • @thmmraldyn 1 March, 2019

    Bonjour

  • @ddauscerrm 28 September, 2017

    mantap

  • @cottoncollectionnn22 19 September, 2017

    @priyarenu64 check your dm

  • @cottoncollectionnn22 19 September, 2017

    @priyarenu64 hi dear

  • @zulkiflee_yakub 23 hours ago

    Nice pic...😲😲😘😘😘😘

  • @il.sung.bae 9 September, 2017

    😊😊😊😊

  • @priya_amos_alan 7 September, 2017

    Pm

  • @herbaltinggibadan1.my 7 September, 2017

    Halo sis 😘 Nak suplement peninggi badan x? Xprlu risau laa.. sbb masa ni tengah promoπŸ˜… πŸ˜‹ Jom ws admin for order πŸ‘‰ WS : 01116641349

  • @ubat.peninggi_store 7 September, 2017

    Kalau bukak IG @herbaltinggi.berjaya jangan terkejut sebab korang boleh dapatkan ubat tinggi mampu milik no 1 di instagram. Tak percaya boleh terus whatsapp +6011-3621 3152 wechat : herbalberjaya

  • @ubat.peninggi_store 7 September, 2017

    BIG PROMO!!!!! DISCOUNT HARGA 15+ FREE POSTAGE Check Me Out. Thank.... πŸ‘πŸ˜ƒ ubat tinggi bestsellers in malaysia

  • @bodydream.original 7 September, 2017

    Boleh follow my ig for oder cocosllimminh too. Original from hq 016 5023269

  • @m.hidir_zaki 7 September, 2017

    😍😍😍

  • @a.slash.a 6 September, 2017

    Nice

  • @danishleh 6 September, 2017

    Bosar gile

  • @amr.ikr.co 6 September, 2017

    Oh girl big bad ass

  • @duniatinggi_store 6 September, 2017

    X payah kesah jika tinggi badan awak rendah πŸ‘Œ Nak tambah tinggi 10 cm lagi ? Jum tgk ig kitorangπŸ™‹ sedie Herba Tinggi Badan 3-10 cm πŸ‘Œ

  • @rafiqzafran 6 September, 2017

    @redtigerclan

  • @helmi2674 6 September, 2017

    Betul tu

  • @hanif.a2hari 6 September, 2017

    Wow

  • @izzatzakwa1 6 September, 2017

    Hg on dak ? @de.ifaannn

  • @de.ifaannn 6 September, 2017

    Baik ni jat @izzatzakwa1

  • @muhdkiflee_ 6 September, 2017

    Comell