Salah satu punca berat badan berlebihan sebab tak ada masa nak bersenam, bila dah penat confirm tak larat. Senang kata memang tak rajin sangat nak bersenam pon.. termasuk la Miera...Balik rumah terus nak cari katil dan bantal πŸ˜›πŸ˜΄.. coco S ni memang sesuai sangat untuk u all yang ada life busy dan hectic. Hanya 1 sachet coco S bodydream sehari , mampu membakar lemak dalam badan sama macam u all lari 5km. Best kan? Pesanan Miera.. bawa coco S ke ke mana2 u all berada. 😘
@cocoslimming_hq
@cocoslimming_hq
@cocoslimming_hq

01136060818
01136060818
01136060818

#bodydream #cocoslimming #kurustanpapantang

1,353

14

  • @bodydream.official 13 March, 2018

    Xpayah pantang xpayah diet xpayah senaman. Consume body dream fibermax secara konsistant. Nak tahu lebih lanjut. Whatsapp 017-266 3078 (link whatsapp ada kat profile)

  • @suplement_slim.malay4 22 January, 2018

    Nak turunkan berat badan, halal dan lulus kkm, dah ramai berjaya. jom tengok my isnta or wa je +60 11-5115-9417

  • @peaceoutf4m 1 hour ago

    Lawa nya

  • @beautycare.my1 6 hours ago

    πŸ”Šyou punya breast kecik. Macam mana nak besar kan? jom cuba suplement and mesin MHCA
    jom wasap +6011-3621-3198

  • @hazal_syaf 11 hours ago

    sure lah mcm lari 5km?? aku tringin nk bli bnde alah ni sbb bahan2 dia ada garcinia cambogia... tapi selalunya produk kt malaysia ni bnyk yg rebrand, repacking.... klau bnde ni sama, menyesal pulak aku nnt...

  • @shhrl.nr 19 January, 2018

    I love it.. U look sweet on camera..

  • @bodydream.original 19 January, 2018

    Hye2.. artis meira pun dh consume coco s. No pantang no diet boleh kurus lg. Bestnya coco s bukan ubat kurus taw. Nk kurus on 2018? Penat diejek gemuk. BODYDREAM kan ada. Follow my ig now.

  • @aemarketing11 18 January, 2018

    Hye πŸ‘‹ πŸ˜„ Saya ada buat servis ramaikan followers , jika berminat boleh DM saya πŸ‘ , maaf menganggu ya πŸ˜‡

  • @schassandwich 17 January, 2018

    Sandwich delivery - check us out 😊😊😊

  • @baimzez 16 January, 2018

    Biar benar?

  • @akhlakenkam 15 January, 2018

    πŸ’ž

  • @adamshahz 15 January, 2018

    Owh.. patutlah.

  • @bodydream_nonykl 15 January, 2018

    Jom kurus sebelum raya 😍. Boleh tgok ig nony. Tgah ada promo sekarang. Sapa cepat dia dapat 😍😍