Happy weekend guys ๐Ÿ˜˜... Plan nak kemana??...ok bg sape2 yg terlepas nak minum bodydream pagi tadi...almaklum la cuti kan...so before lunch minum dengan coco S hot ...Soooo delicious ๐Ÿ˜‹๐ŸŒธ๐Ÿ’œ.. make a new year resolution Slim & Fit, Jom kurus dengan Miera. Mwaaaah!
@bodydream.hq.misikurus
@bodydream.hq.misikurus
@bodydream.hq.misikurus

0138718769
0138718769
0138718769

#bodydream #cocoslimming

The Majestic Hotel Kuala Lumpur, Autograph Collection

5,304

29

  • @alischoy 8 September, 2018

    Georges

  • @bodydream.official 13 March, 2018

    Xpayah pantang xpayah diet xpayah senaman. Consume body dream fibermax secara konsistant. Nak tahu lebih lanjut. Whatsapp 017-266 3078 (link whatsapp ada kat profile)

  • @bodydreamkl_alia 13 January, 2018

    Agent KL here! FREE COD Bursa KL, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, FREE POSTAGE SM & SS โ˜บ๏ธ Free gift pun dpt! Free consultation sampai anda kurus! ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฉ
    Boleh direct ke @bodydream.my, click link di profile utk terus whatsapp kami ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ tak payah ssh2 save number dah, jimat masa anda ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  • @foreverliving.product 8 January, 2018

    cute

  • @bodydream.misikurus 7 January, 2018

    ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

  • @hafizz_andrian7 7 January, 2018

    Cantiknya awk dah semakin kurus nampak memang hebat & padu โคโคโคโคโค๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ @bodydream.hq.misikurus #fitgirl

  • @akhlakenkam 6 January, 2018

    ๐Ÿ’Ÿ

  • @beautycare.my1 6 January, 2018

    Nak payudara kencang, putih, padat??? jom pakai MHCA. laju tampak hasil dalam 15hari. visi my instan or ws +6011-3621-3198

  • @askcarrentalkl 6 January, 2018

    ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘‰AskCar Travel & Rentals Ent.๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ’ฏ CAR & CHAUFFEUR SERVICES Malaysia ๐Ÿš˜โ†ชMERCEDES S400hโ†ฉ๐Ÿš˜ ๐Ÿš˜โ†ชBMW 535i & 740Li โ†ฉ๐Ÿš˜ โœ”โœ”FREE DELIVERY & PICK UP ๐Ÿšข๐Ÿšข โœ”โœ”BRAND NEW MODELS ๐Ÿš—๐Ÿš— โœ”โœ”WITH OR WITHOUT DRIVER ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ‘ฎ โœ”โœ”ESCORT & BODYGUARD ๐Ÿ’‚๐Ÿ’‚ ๐Ÿ“ž+60109315786 CALL / WhatsApp๐Ÿ“ž

  • @asmaranoordin 6 January, 2018

    ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

  • @bodydream_cocoslimming 6 January, 2018

    Hai uollsโคNAK KURUS TANPA RASA LAPAR & TANPA PANTANG? Order bodydream coco s dari HQ Bodydream sekarang๐Ÿ˜˜whatsapp 018-2688533. FREE GIFT + FREE POSTAGE + GUIDE๐Ÿ˜

  • @awiedeanofficial 6 January, 2018

    patut lah chantekkkkkkk ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  • @abha_sani 6 January, 2018

    Gorgeous ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜˜

  • @4mrl4dli00_ 6 January, 2018

    ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜

  • @4mrl4dli00_ 6 January, 2018

    ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

  • @fanpagemieraleyana 6 January, 2018

    Wow! Cantik,menawan,bergaya, cergas dan bertambah slim badan sejak Miera Leyana minum Bodydream Coco S! Dengan fesyen rambut lurus di bahagian atas serta kerinting berombak di bahagian hujung berwarna brown dan berkacamata hitam Miera Leyana kelihatan sungguh anggun dan jelita! Baju dan kot berwarna hitam begitu sesuai sekali digayakan Miera Leyana! Nampak seperti seorang wanita high class! Posing Miera Leyana memegang packet minuman bodydream coco S sangat menarik! Cayalah Miera Leyana! Photos ini I bagi 10 bintang โญ โญ โญ โญ โญ โญ โญ โญ โญ โญ! Thanks you Miera Leyana kerana upload photos pertama di tahun 2018! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ’›๐Ÿ’šโค๐Ÿ’‹

  • @demoja.com.my 6 January, 2018

    Cunn

  • @alan_monster_58 6 January, 2018

    ๐Ÿ™ˆ

  • @bodydream.misikurus 6 January, 2018

    Jom start order coco s dengan hq ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘ Dapatkan harga promo jimat dan set combo coco.. fiber untuk bantu turunkan berat badan dengan berkesan.. selamat.. pantas ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Biar body fit..curve..slim..cantik dan sihat like @mieraleyana Thank you so much @mieraleyana love coco s ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Whatsapp Tini ๐Ÿ“ฑ0138718769 Free postage termasuk sabah sarawak dari hq..Free gift dan guide ๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • @mynextmakeup 6 January, 2018

    Lawaanya

  • @annur_iza 6 January, 2018

    U look stunning day by day

  • @saeedharry001 6 January, 2018

    Cantiknya @mieraleyana ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • @kuruscepatcantikflawlesss 6 January, 2018

    Kurus macam kerengga la lepasni ๐Ÿ˜˜

  • @diyana.beautygeek 6 January, 2018

    Same goes to u sis