Seriously.. coco S ni Miera rasa macam berhantu.. selain turunkan & shaping kan badan... coco S bagi Miera 100% energy, tu yang Miera semangat buat video cantik2 nie... mood happy and feeling good after drinks coco S. Kalau u all tengok Insta story Miera tengah shooting fighting.. 😹tergolek kat tanah.. siap bersilat semua tu bukan mudah tau! Alhamdulillah nasib baik ada coco S ni. Thank You bodydream coco S. Mwaaah 💋. Whatsapp
018-2688533
018-2688533
018-2688533
@bodydream_cocoslimming
@bodydream_cocoslimming
@bodydream_cocoslimming

#bodydream #kurustanpapantang #cocoslimming

1,129

23

  • @jainalah_ 3 May, 2018

    Pm 01126726284

  • @bodydream.official 13 March, 2018

    Xpayah pantang xpayah diet xpayah senaman. Consume body dream fibermax secara konsistant. Nak tahu lebih lanjut. Whatsapp 017-266 3078 (link whatsapp ada kat profile)

  • @sizuka6394 25 February, 2018

    Pm

  • @bodydream.misikurus 24 January, 2018

    Jom consume coco s untuk turunkan berat badan...fit dan slim😘💪💪 Dapatkan harga promo coco s dengan terus whatsapp Tini hq 📱0138718769 Free postage termasuk sabah sarawak.. Free gift dan guide 😘👍👍

  • @suplement_slim.malay1 12 January, 2018

    Nak turunkan berat badan, halal dan lulus kkm, dah ramai berjaya. jom tengok my isnta or wa je +60 11-5115-9417

  • @aisah.kina 10 January, 2018

    @tarantinojepon

  • @tea.slim.my 9 January, 2018

    Siape nak turunkan berat badan 5-20kg dlm 10 hari sahaje. meh tengok my insta or wa 011-5153-4694

  • @cocosbodydream 9 January, 2018

    Untuk COD ke Klang/Shah Alam boleh WA atau DM Anis 0123864460 ☺️😍

  • @suplement_slim.malay1 9 January, 2018

    Korang nak turunkan berat badan 5kg-20kg dlm sebulan. jom tengoh my insta je or watshapp +60 11-5115-9417

  • @westlaneplace5 9 January, 2018

    regards from westlane place team..😃

  • @nad.couture 8 January, 2018

    Blouse lawa2 3 pcs rm99 😍😍😍

  • @bodydream_cocoslimming 8 January, 2018

    Hai uolls❤NAK KURUS TANPA RASA LAPAR & TANPA PANTANG? Order bodydream coco s dari HQ Bodydream sekarang😘whatsapp 018-2688533. FREE GIFT + FREE POSTAGE + GUIDE😍

  • @arilsyahmi_ 8 January, 2018

    wow

  • @arilsyahmi_ 8 January, 2018

    wow

  • @fanpagemieraleyana 8 January, 2018

    Wow! Amazing views @mieraleyana! Video ini teramat cantik dengan pemandangan yang sungguh indah! Dengan gaya yang mempesonakan Miera Leyana memegang packet minuman bodydream coco S! Baju berwarna merah sangat cantik! Betul Miera Leyana! Anda telah melakukan aksi fighting yang sungguh hebat sampai tergolek-golek! Jadi pada yang nak kekal cergas dan sihat macam Miera Leyana apa lagi minum lah bodydream coco S! 😃👍💕❤💋