.
.
LIPMATTE MULTIPURPOSE !
.
hahaha kenapa kita bagi nama lipmatte Dyxy ni multi purpose ? Banyak sangat ke kegunaan dia ?? Boleh jadi colour crayon kee ? Oh nooooo, tak sayang keee beli cantik-2 pakai buat colour crayon ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…
.
Dengan TIGA jenis warna yang berbeza dan KALI NI LIPMATTE DYXY telah di UPGRADE bergerak sebagai MENCERAHKAN BIBIR KITAAAA !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐ŸšฉKalini dah toksah Dyxy lover dok tepek lipbalm, lipmoist lagi.
๐ŸšฉLipmatte dyxy kali ni lebih moist dan kilat tau ! โœจ
๐ŸšฉLonglasting and tahan lebih 8 jam ๐Ÿ’•๐Ÿ’‹
๐ŸšฉBau Fruity yang wangi
๐ŸšฉBebas dari bahan plumbum & tidak membahayakan kulit ๐Ÿ’ž
๐ŸšฉKalau sesape nak cerahkan bibir tu, boleh ler bawa ke tidur. ๐Ÿ˜˜
.
*psstt pssttt dyxy masih dalam kondisi mampu milik lagi. So uolls jangan risau la hokayy ! nak nak sekarang ni ada PROMO SET COMBO lagi lahhh berbaloi lagi savingg. Takpa, sebab kita nak apply ni dekat muka kena la benda yang helokkk, berkualiti yang paling pentingggggg ORIGINAL kayzzzzz ๐Ÿ˜˜
.
.
OFFER COMBO NOW AVAILABLE โ—
OFFER COMBO NOW AVAILABLE โ—
OFFER COMBO NOW AVAILABLE โ—
.
โœ…FREE DYXY WIPES
โœ…FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
โœ…FREE EXTRA GIFTS
.
๐Ÿ“ฎFREE POSTAGE
๐Ÿ“FREE COD
.
๐Ÿ“ฅ Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +60189749874
(tekan link whatsapp di profile)
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero

231

12

  • @aadrnna 30 August, 2019

    Nak bb cream je rm brp? Cod bangi boleh?

  • @mama_mirull 15 September, 2018

    Pm