"SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay!
Rm169 included postage
Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia
"SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia "SHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay! 
Rm169 included postage
 Interested? DM ME !😘😘 #girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia

120

15

  • @miera__j 16 February, 2019

    😍

  • @safinadinara 27 January, 2019

    Nak beli macam mana eaaaa

  • @shafikkha 16 January, 2019

    hi puan..size yg diberi iku ukuran pinggang.utk org yg hips terlebih2 mcm mne ya?boleh pkai ke size yg diberi?

  • @rozieta_ghazali 16 January, 2019

    πŸ’–

  • @sitiarieff 16 January, 2019

    Nak belim how to buy

  • @_safinahhisham 14 January, 2019

    Salam ... I nak beli satu ... size L kot

  • @_safinahhisham 14 January, 2019

    Salam ... I nak beli satu ... size L kot

  • @zlaaaj 13 January, 2019

    Rm brp sis

  • @aria_mus 13 January, 2019

    dm

  • @azieyhany 13 January, 2019

    Dm

  • @wegointerview 12 January, 2019

    Nice