arianie47

Arianie Abidin ( @arianie47 )

11 February, 2019
Hello kawan2... 🀣🀣🀣🀣 Thank you Dara Khadija promote kan Girdle Turki ibu .. Haaa sapa nak nampak ramping boleh DM ibu Dija okay kawan kawan !🀣🀣🀣 @honeyzara β€œSHHHH! BIARLAH RAHSIA!" πŸ˜„πŸ€«
.
.
Sesetengah girdle bila pakai je mula la nampak kesan garisan dia kat luar tu kan, mula la ada yang tegur β€œEh Timah, you pakai girdle eh? I ingatkan body you memang cantik”. .
Ha mula la sis rasa malu nak pakai lagi lepas tu kan? Worries no more, Girdle Turki adalah penyelesaiannya! Tiada lagi kesan garisan girdle lepas ni okay!
Rm169 included postage

#girdleramping #girdleturki #girdlemurah #girdlemalaysia #girdle #bengkungmurahmalaysia #bengkungmurah #bengkungmoden #lazadamalaysia #shopeemalaysia #sayajual #viralmalaysia

360

18

  • @klubnalaleh_mersing 3 June, 2019

    Semoga dimurahkan rezeki selalu 😊

  • @nurulzila 2 March, 2019

    mcmne nk order ni

  • @fzzaa 18 February, 2019

    Ibu punnnn garang cane pulak takkkkk πŸ˜‚ hahahahahah

  • @zana.ghani 12 February, 2019

    Alahai cutenya promoter ni

  • @lina_zawani_roselan 11 February, 2019

    Slm.. kalau untuk pinggang 46 inci dan hip 53 blh ke pakai girdle ni?

  • @mischkarania 11 February, 2019

    Promoter kenit kiut sampai kene sound "girdle turkey nye mane" tu part winnn.. Mak gelak okeyhhh @arianie47

  • @aleenasry 11 February, 2019

    Dija nak manager mmy ween ada...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • @nurul_dher 11 February, 2019

    🀣❀️

  • @aidaabdhamid 11 February, 2019

    comeyyyynya yg tukang jual tu Datin @arianie47 😘😘

  • @rajwanttoor 11 February, 2019

    πŸ‘πŸ€£

  • @sashahabudin 11 February, 2019

    πŸ˜‚πŸ‘

  • @linrusli78 11 February, 2019

    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  • @ibu_azie_76 11 February, 2019

    Datin @arianie47 cuba pakaikan kat dio..osahla mulut ehπŸ˜‚

  • @ekhyra 11 February, 2019

    Hahaha so cute!!

  • @suzzieah 11 February, 2019

    Hahaha.. comel promoter u ni jual girdle turki katenyer..πŸ˜œπŸ’•πŸ’•

  • @honeyzara 11 February, 2019

    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚