Dah tengok 👆ni? Semua nak jadi sihat, cantik gitu😍!! Kalau yang rasa badan macam berat, nak buat kerja pun jadi malas ..
.
Jangan risau SET BIZZI KAN ADOW😁. Korang consume je BIZZI BODDY dalam 15 sachet, confirm dari XL jadi M👍, .
.
kalau rasa nak kempiskan atau bakar lemak2 degil tu cuba sapu BIZZI BODDY CONTOUR CREAM, korang akan rasa panas2, sekali dua sapu perut da kempis👍👍..
.
Nak lagi ummph..ambik BIZZI FLUSH minum satu sachet da boleh buang segala toksin toksin yang tak elok unt badan n penyebab lemak2 terkumpul..
.
Nak lagi tip bernas? Cuba ni👇: .
.
🕔5 - 7 pagi
Waktu di mana usus besar bekerja. Mesti disiplinkan diri utk *buang air besar* dalam waktu ini. Jika tak, penyakit akan berkumpul. (So,before sleep boleh ambik BIZZI FLUSH supaya nanti bila bangun pagi boleh membuang👍)
.
🕖7 - 9 pagi
Wajibkan diri utk *bersarapan* . Jika tak, metabolisma badan akan turun mendadak. Sebab tu kadang2 orang bersarapan lewat lepas pukul 9, berat badan naik mendadak walaupun makan sekali sehari! . (After breakfast boleh minum BIZZI BODDY untuk mengawal selera makan dan rasa kenyang hingga ke malam👍)
.
🕘9 - 11 pagi
Organ limpa bekerja. *Elakkan makan* dalam waktu ini.
.
🕚11 - 1 petang
Jantung bekerja secara optimum. *Elakkan bekerja berat, sebaiknya rehat dan tidur seketika* . Serangan jantung kerap terjadi ketika waktu ini.
.
🕐1 - 3 petang
Usus kecil bekerja. *Sebaiknya buang air besar kali kedua* dalam waktu ini. .
.
🕒3 - 5 petang
Pundi kencing bekerja. *Sebaiknya buang air kecil* dalam waktu ini. .
.
🕖5ptg-1 pagi (visit ig klau nk tip waktu ni)
.
🕐1 - 3 pagi
Hati bekerja utk singkirkan toksik. *Elakkan berjaga* . Sering berjaga pada waktu ini berpotensi utk kanser. Waktu ini adalah waktu terbaik utk deep sleep. (Jangan lupa ambik BIZZI FLUSH k😘)
.
🕒3 - 5 pagi
Peparu bekerja.
Bagi pesakit asma, *elok amalkan bangun* pada waktu ini. Peparu menyerap oksigen dalam kuantiti yang tinggi. Ibadah solat sangat digalakkan waktu ini.
.
#aslegacy #harumnita #mandianbidara #testimonibizziboddy #bizziboddyslimming #bizziboddyxfashasandha
#testimonigelmandianbidara #bidarashowergel #promo #bizziboddyxfashasandha #testimonigentelharumnita #tip #lakukeras #wedding #kurus #vision

5

0