Ibuputih Skincare ni kita panggil dia SET JELITA 💋
.
.
Kenapa Jelita? Supaya semua yg pakai jadi jelitawan belaka 😘
Of coz supaya uols tak confuse dengan IbuputihNina yg lagi 1 tu. Alaaa yg bekas merah Whitening Booster tu laaaa 🥰
.
.
Yg nak kulit gebu gebu empuk empuk toing toing macam tilam air, Kak Diana suggest amik Set Jelita tambah dengan Serum Jelita yg ada peptide, hyaluronic acid & pitera ni sekali tau!
.
.
Harga mampu milik je sangat.
RM90 per set utk kesayangan Kak Diana semua. ❤️mematikan jerawat
❤️mengecilkan pori2
❤️memudarkan jeragat & bintik hitam
❤️mencerahkan kulit
❤️menaikkan seri wajah
.
.
Dah bersedia nak ubah kulit uols dari biasa2 ke luar biasa, bebas jerawat, jeragat, putih gebu?
Jom klik link kat bio Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina

199

1

  • @zurainiennie 17 April, 2019

    sesuai x utk kulit burn teruk..