.
“Knor minum kopi ratu, wuja dan royal v ni badan macam dah kurus je.. seluar jeans pinggang 29 dah boleh masuk ni.. ramai tanya makan apa..
.
Muka pun dah nak jelita gitu.. jeragat macam dah pudar.. yang tak leh tahan tu.. kopi sedap.. lagi takleh tahan.. abang takleh pandang.. geram aje..” 🤣🤣
.
Heheh.. mekasih banyak2 knor.. kan knor.. memang best aaa penangan KOPI RATU dan sepupu sepapatnya (wuja dan royal v).. aumm sikit.. kesan dia bukan setakat kita yg consume tu rasa dan nampak.. jiran sebelah.. kawan2.. sedare mare.. adik beradik.. lagi2 teman sebelah.. seme pun nampak perubahan tu .. 😍😍
.
Syukur Alhamdulillah.. semoga jadi asbab kesihatan dan kecantikan kita 😍😍
.
♥️ Revolusi keenakan kopi dengan campuran herba Ginkgo biloba, Ginseng, Bacopa Monnieri dan Black Cohosh mencipta satu kelainan rasa kopi yang cukup lazat. Kehebatan Kopi Ratu mengandungi suplemen kerana gizi yang terkandung didalamnya membantu wanita tampil lebih hebat kecantikannya, melambatkan penuaan serta menguatkan daya ingatan untuk menjadikan wanita tampil cantik dan cerdik. ♥️ Menjaga kesihatan dan kecantikan wanita
Sangat baik untuk pelajar
Sesuai untuk wanita menopaus
.
Kopi Ratu RM43 .
PRODUK JRM - READY STOCK yer.. jom roger Naz..
.
❤️ FAST service.. fast response..
❤️ FREE consultation
❤️ Naz bantu anda untuk cantik dan sihat bersama produk JRM ..
.
☎️ Naz 013-3620656
.
⤵️⤵️ Click link di bawah atau di bio
.
www.wasap.my/60133620656/Nak_JRM
@nazjamuratumalaya
.
#testimoninazjrm #testimonikopiratu #jrm #bestseller #jrmklang #jrmshahalam #jrmbandarputeriklang #jrmjalankebun #jrmbandarbotanic #jrmbukittinggiklang #jrmgmklang #jrmtamansentosa #jrmbandarputera #jrmjohansetia #jrmtamandermawan #jrmandalas #jrmtamanklangjaya #bondarozitaibrahim #testimoninazjrm

4

0