BARU!!!!!
.
.
Rasa pening,mual dan nak muntah!!! Pernah tak???
.
Nasib ada Balm Bidara Aura 7 Herba ni As Legacy. Terus hilang semua rasa2 tu, baby pun boleh guna tau. Wajib ada dalam beg, kalau kecemasan atau travel senang la. Beri aura positif, nafas rasa lega, hidung tak tersumbat, bagus utk yg kerap migrain/sakit kepala, kepala rasa ringan, bau pun sgt menyenangkan lagi2 ibu pregnant yg cpt loya, dan elakkan gangguan makhluk halus. Insya Allah dgn izinNYA. .
Nak cuba komen nak!!!
.
#balm #aslegacy #aliffsyukriterlajaklaris #shahidadherbs #ramadhan #aslegacykualalumpur #aslegacymalaysia #aslegacysetiawangsa #aslegacywangsamaju #aslegacykeramat #aslegacyampang #aslegacygombak #aslegacybangsar #aslegacymelawati #aslegacysentul #aslegacycheras #aslegacykl #likeforlikes #likeforfollow #like4likes #terlajaklaris #sendayutinggi #jamuratumalaya #bazarpaknil #datoaliffsyukri #assalamualaikum #bidara #balmbidaraaura7herba #balmbidara #baby

33

5

  • @freshlah_body_car_perfume 28 April, 2019

    Jom dapatkan body perfume yang lebih wangi dan murah

  • @duniahero.my 25 April, 2019

    good shot

  • @ephyra.lips 25 April, 2019

    Semoga urusan kita dipermudahkan 😊🌹

  • @handsock.faeyzasignature 24 April, 2019

    Assalamualaikum n_n

  • @szamiraida 24 April, 2019

    Semoga dilimpahkan rezeki yang berpanjangan.. Aminn ❤️😊