Minggu ni dah polish muka ke belum uolss??
.

Ramadhan ni time memang sangat2 pack kan.. alhamdulillah setiap saat masa terisi.. kalau ada checklist Ramadhan lagi bagus.. dah tau setiap jam apa nak buat... walau sekecil mana pun kebaikan yang kita buat berganda-ganda pahala kita dapat ❤️❤️
.

Selitkan sikit 4 or 5 minit untuk polish muka tau ... muka kita pun nak ‘makanan’ juga gak? kita belai2 sikit dan moisterize dia.. jadi ‘baik’lah muka tu 😍😍
.

Dalam Set Polish ni ada sekali SABUN ARBUTIN dan POLISH FACE. Lepas je polish kak tin boleh jamin.. muka memang akan instant glowing dan makin senang uols nak make up... jangan malu kalau orang tegur muka makin glowing 🥰🥰
.

Make sure ada sekotak tau nak raya ni... PROMO RAMADHAN onzzz jerrr .
.
Whatsapp utk order 01124111427
.
.
#IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #testimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #TripleGebu #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina #SetIbuPutihJelitaNina #IbuPutihJelitaNina -

33

2

  • @by_ummuhumaira 21 May, 2019

    ★☆★☆★

  • @kopi.kurus.bydiah 13 May, 2019

    Semoga murah rezeki