Syok wooOoO🧐‼️XXS COFFEE nie mampu turunkan berat badan 3-5kg sekotak woii 😱tanpa perlu bersenam. Lemak-lemak nakal cair gitu jer akibat terkena formula-formula panas dalam xxs coffee. Paling syok sedap terok weh coffee ni, rasa dia lain dari yang lain. Lemak-lemak dengan krimer dan coklat tak rase coffee tapi rase macam mocha ala2 starbucks tapi tak manis sangat so sedap sampai ketagih hirup dia☕😋
.
Respect ah xxs coffee nie boleh turun bacaaan darah tinggi,kencing manis , ghout🤣 boleh lah pakcik makcik sihat lepas nie tanpa makan ubat - ubat hospital lagi , alhamdulillah 🤲🏻🤲🏻 Lagi satu XXS COFFEE selamat ade HALAL serta LULUS KKM✔
.
Paling syiokkkkk ‼️Migrain pun hilang, Sembelit teruk susah nk membuang pun makin lawas🤪
.
Stresss aishh pergi ke mana-mana mesti orang cakap pasal xxs coffee😱 Ko rasa kebaboom ke tidak💣💣😝
.
Nak tengok testimoni berdarah hidung?? Pergi kat IG 👇🏻👇🏻👇🏻 @hqmaliamellia
@hqmaliamellia
@hqmaliamellia

#kurussihat
#kuruscantik
#kurusslim
#kopikurus
#maliamellia
Syok wooOoO🧐‼️XXS COFFEE nie mampu turunkan berat badan 3-5kg sekotak woii 😱tanpa perlu bersenam. Lemak-lemak nakal cair gitu jer akibat terkena formula-formula panas dalam xxs coffee. Paling syok sedap terok weh coffee ni, rasa dia lain dari yang lain. Lemak-lemak dengan krimer dan coklat tak rase coffee tapi rase macam mocha ala2 starbucks tapi tak manis sangat so sedap sampai ketagih hirup dia☕😋
.
Respect ah xxs coffee nie boleh turun bacaaan darah tinggi,kencing manis , ghout🤣 boleh lah pakcik makcik sihat lepas nie tanpa makan ubat - ubat hospital lagi , alhamdulillah 🤲🏻🤲🏻 Lagi satu XXS COFFEE selamat ade HALAL serta LULUS KKM✔
.
Paling syiokkkkk ‼️Migrain pun hilang, Sembelit teruk susah nk membuang pun makin lawas🤪
.
Stresss aishh pergi ke mana-mana mesti orang cakap pasal xxs coffee😱 Ko rasa kebaboom ke tidak💣💣😝
.
Nak tengok testimoni berdarah hidung?? Pergi kat IG 👇🏻👇🏻👇🏻 @hqmaliamellia
@hqmaliamellia
@hqmaliamellia

#kurussihat
#kuruscantik
#kurusslim
#kopikurus
#maliamellia Syok wooOoO🧐‼️XXS COFFEE nie mampu turunkan berat badan 3-5kg sekotak woii 😱tanpa perlu bersenam. Lemak-lemak nakal cair gitu jer akibat terkena formula-formula panas dalam xxs coffee. Paling syok sedap terok weh coffee ni, rasa dia lain dari yang lain. Lemak-lemak dengan krimer dan coklat tak rase coffee tapi rase macam mocha ala2 starbucks tapi tak manis sangat so sedap sampai ketagih hirup dia☕😋
.
Respect ah xxs coffee nie boleh turun bacaaan darah tinggi,kencing manis , ghout🤣 boleh lah pakcik makcik sihat lepas nie tanpa makan ubat - ubat hospital lagi , alhamdulillah 🤲🏻🤲🏻 Lagi satu XXS COFFEE selamat ade HALAL serta LULUS KKM✔
.
Paling syiokkkkk ‼️Migrain pun hilang, Sembelit teruk susah nk membuang pun makin lawas🤪
.
Stresss aishh pergi ke mana-mana mesti orang cakap pasal xxs coffee😱 Ko rasa kebaboom ke tidak💣💣😝
.
Nak tengok testimoni berdarah hidung?? Pergi kat IG 👇🏻👇🏻👇🏻 @hqmaliamellia
@hqmaliamellia
@hqmaliamellia

#kurussihat
#kuruscantik
#kurusslim
#kopikurus
#maliamellia

663

8

  • @xxscoffee 27 July, 2019

    😘

  • @xxscoffee 30 June, 2019

    Hai boleh dptkn xxs coffee di sini. 😘

  • @petinggiherbal_tiens 27 June, 2019

    Salam bosku?
    jom belanje ubat tinggi badan kat sya. HICAL&ZINC adlh suplement terbaik, dah lulus kkm.Xde kesan sampingan👌 info detail sila chat. jom tinggi sblom raya 👌
    WS:+6010 8876 917

  • @lenne_cosmetic 27 June, 2019

    Semoga dipermudahkan urusan

  • @afieq_zn 27 June, 2019

    Aku tak sangke aku penah bekawan dngn artis🤣🤣🤣🤣always support u sis🤣🤣👍👍

  • @xxscoffee 27 June, 2019

    Semoga dipermudahkan urusan

  • @quinns.pj.nisa 26 June, 2019

    🌷

  • @azim_14395 26 June, 2019

    Serious ni ? 😊