Nak lose weight 2x lebih pantas kene lah add on exercise dalam lifestyle korang! Sebab kalau nk kuruih and ada body yang sihat, 80% adalah drp pemakanan (don’t worry Coco S & Bella Shake will help part control your appetite!😘), and 20% adalah drp senaman! πŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈπŸƒπŸ»β€β™€οΈ
.
Apa?? Busy?? Haa syra tak paksa korang pegi gym tiap hari, main futsal tiap malam sampai lencun, jogging 5km tiap pagi, takk.
.
Just naik turun tangga masa otw nak masuk office tu jurrr. Tak pun masa tgh tengok drama dlm rumah tu korang lari la setempat or buat situp ke apa. Asalkan keluar peluh jd la. Haa gituw!😘
.
Jangan malas kalau nak kurus, cantik & sihat! πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻😍 Ni takk, nak kuruih tapi memanjang tengok tv sambil kunyah kerepek!πŸ˜… Lepas tu org lain lose weight berkilo-kilo, you mampu tengok je 😚
.
Slim Now OR Cry Later??
Jom whatsapp Syra sekarang! 😘
πŸ“²013 3679541
.
πŸ“¦ Postage SETIAP HARI kecuali cuti umum.
πŸš— COD Starling Mall Damansara, Kuala Selangor, Ijok, Bestari Jaya.
.
#no1cocoslimminginMalaysia
#BodyDream
#BodyDreamCocoS
#BodyDreamCocoSSlimming
#BodyDreamkanada
#PerutKempis #JomKurus #FirstCocoInMalaysia
#KurusSecaraSihat #Kurus #Langsing #KekalKurus #cocosklang #cocosshahalam #cocosbestarijaya #cocoskualaselangor #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakekualaselangor #bellashakebrstarijaya #bellasqueezshahalam #bellasqueezklang #bellasqueezkualaselangor #cocossetiaalam #bellashakesetiaalam #bellasqueezsetiaalam #bodydreamklang #bodydreamkualaselangor #bodydreamdamansara

6

0