Klu letak harga ni ada orang nak masuk minang tak ? πŸ˜…
korang nak letak berapa K ni ? comment sikit mana tahu jumpa jodoh kawin terus 🀣
w/ @princess.sarraashley @haffisdalib @raihanbayan_
Btw, mesti hampa taw kan sebab apa hantaran aku mahal ? sebab aku minum COCO-S dari @legacy.sarraashley.official ni, tu yang body aku maintain walaupun aku makan nasi hari2 🀣 Soo guys, prempuan kat luar sana yg nak letak tinggi tu, better minum COCO-S ni dlu okay setiap pagi,
Jom tengok @legacy.sarraashley.official
@legacy.sarraashley.official
#safwanted #heroremaja #atukpesan #iglelakivsperempuan #bellashake #lawakhangit #lawakhambar #bellashake #bellasqueez #bodydream #cocos #bodydreamcocos #bellasqueezkualaselangor #bellashakekualaselangor #bellashakedamansara #bellashakebestarijaya #bellashakeijok #cocosdamansara #bodydreamdamansara #cocoskualaselangor #bodydreamkualaselangor #bodydreamcocos #legacysarraashley #bellashakeselangor #bellasqueezdamansara #bellasqueezklang #bellasqueezseksyen7 #bellasqueezshahalam #bellasqueezbestarijaya #bellashakeklang #bellashakeshahalam #bellashakeseksyen7

23

0