.
Assalamualaikum.
Salam sejahtera.
Ya, ada apa2 yg boleh saya bantu❓
Nak jumpa #DatoAliffSyukri
Ok.
Sila isi borang ni dan tunggu sehingga dipanggil ya.
Begitulah skrip mereka setiap hari.

Eh.
Pandai-pandai je #CikguMisai ni 🤭
Haa. Hari ni datang awal ke #HQ
So, sebelum #real #staff masuk bekerja, kita lenjan #selfie dulu.
Tapi nasib baik hari ni ada assistant photographer.
Kalau tak, selama ni jenuh nak kena pegang phone sendiri😆
Begitulah kisahnya.

Ok. Alkisahnya hari ni...
Pagi2 lagi dah komited untuk belajar marketing daripada guru yg pakar.
Semua ni untuk family #TeamMrMohd yg dikasihi.
So, korang dah ready nak sedut ilmu ke❓
Saya ni dah berhabis duit ratusan ribu ringgit untuk belajar ilmu bisnes tau 🤫
So, adakah anak2 murid #CikguMisai dah ready nak belajar secara #FREE
Siapa #TeamMrMohd cuba komen sikit kat sini 🔥
Ataupun, ada sesiapa lagi nk join #TeamMrMohd belajar buat duit 5 angka sebulan🤑
Kalau nak belajar rahsia saya, say I.
———
@mrmohamad_official
#MohamadAndHisTalks 👨🏻‍🎓👨🏻‍💼👨🏻‍⚖️
#CikguMisai
#RajaStokis
#TeamMrMohd

Wisma Dherbs kota Damansara

78

42

  • @almadar_tahfiz 12 July, 2019

    Alhamdulillah. Cari rezeki demi anak2 tahfiz 😇

  • @annur_najrah 12 July, 2019

    👏👏

  • @hanalim_asl 12 July, 2019

    Salam boss.... X hajak pownnnnn😂😂

  • @muaz_mma 12 July, 2019

    Terbaikkkk

  • @aslegacy_bsdamansara 12 July, 2019

    Nak jugak 😍sharing is caring😁

  • @aslegacy_cikguruby 12 July, 2019

    Nak 🙌🙌

  • @aslegacy_cikmot_putrajaya 12 July, 2019

    Best nyerr dpt ilmu👍

  • @aslegacy_ekin 12 July, 2019

    Saya boss 🙌🔥🔥🔥

  • @aslegacy_sgbesar 12 July, 2019

    Nakkkkkkk.....😍😍😍😍😍

  • @aslegacy.putrajaya.lin 12 July, 2019

    horayyy dpt ilmu lagi...

  • @aslegacymsia 12 July, 2019

    Bukan biashe biashe..

  • @aslegacy_norjahan.sariji 12 July, 2019

    @mrmohamad_official Terbaiklah Cikgu..👍😍😘

  • @aslegacy_odin 12 July, 2019

    Nak

  • @pnhus_aslegacy_putrajaya 12 July, 2019

    Waalaikumussalam.Nakkkk.

  • @aslegacy_adila 12 July, 2019

    😊😉